Дебют на Subaru XV Concept в Женева

Subaru представи XV Concept на автомобилния салон в Женева. Прототипът въплъщава новото поколение на философията на дизайна Dynamic X Solid за компактен кросоувър

0203
2016

Предната част, страничните части и задната част преливат елегантно, създавайки триобемно и стабилно купе – характерно за стила на Subaru. Динамизмът е подсилен от добре разположените изразителни линии на компактния силует. Дизайнерският израз на “Удоволствие и Спокойствие”, водеща ценност, която Subaru предлага на своите клиенти, е напълно развит в формата на компактен кросоувър. Отличната аеродинамика е съчетана с увеличени просвет и багажно отделение, необходими на кросоувър.Чувството за качество се подсилва от синьо-сивия цвят Glacier Khaki Silica, напомнящ за планински ледник. Елементите от черен мат, заедно с акцентите с оранжев цвят подчертават външния вид, като подсилват открояващия се кросоувър характер на XV.

Основният акцент в предната част е Wide & Low формата със спортно излъчване и елегантна триобемна структура – от характерната за Subaru шестоъгълна предна решетка до ястребовия поглед на предните светлини, застъпващ формата на бокер-двигателя. Разширените калници подчертават надеждността на Subaru Symmetrical All-Wheel Drive. Елементите от черен мат, вградени в предната броня, страничната част и задната броня излъчват чувство за динамика и удоволствие от шофирането. Задните светлини, споделящи същите елементи на дизайна на предните, и задните панели с „мускулест“ стил излъчват Wide & Low формата. Стегнатият силует на автомобила изтъква спортното излъчване на динамичен кросоувър стил. Както и в предната част, комбинацията от изискан сребърен цвят, черен мат и динамичен оранжев цвят изразяват силния характер на автомобила.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин