ДЕБЮТ ЗА ИЗЦЯЛО НОВОТО КИА РИО НА АВТОСАЛОНА В ПАРИЖ


24
авг.
2016

Изцяло новото, четвърто поколение КИА Рио ще осъществи европейската си премиера на 29-ти септември в Париж.

Усъвършенстваният екстериорен и интериорен дизайн на новия модел са разработени в дизайнерските центрове на марката в Германия и Калифорния, в тясно сътрудничество с основната база за проектиране и дизайн на КИА в Намянг, Корея. КИА Рио е с изцяло нова визия и подчертана индивидуалност. Удължената предна част, по-дълго междуосие и изправената С-колона придават на автомобила още по-уверен и стабилен външен вид в сравнение с предходния модел.

Изцяло новото Рио ще предложи на потребителите водеща в сегмента практичност, изключителни мерки за сигурност и безопасност, последни технологии за свързаност и перфектно управление.

КИА Рио е бестселърът на корейския производител с реализирани над 473 000 броя през 2015г. в световен мащаб. Производството на следващо поколение Рио за Европа ще стартира в края на 2016г.

Още по темата

Card image cap
И отново: Hilux пред преобръщане

27
окт.
2016

През 2007 г. в лосов тест на шведското списание Teknikens Värld Toyota Hilux почти се преобърна. Близо 10 години по-късно същият сценарий се повтаря...

Card image cap
Maserati проявява интерес към Формула Е

21
апр.
2017

Шефът на концерна Fiat-Chrysler Серджо Маркионе има намерение да включи марката Maserati във Формула Е. Все още има три свободни места за сезон 2018

Card image cap

В последния брой:

Архив >