Дебют в Женева: „Italdesign Automobili Speciali“


24
февр.
2017

На автомобилното изложение в Женева през тази година ще изгрее нова звезда: италианското дизайнерско студио Italdesign ще покаже своята марка „Italdesign Automobili Speciali“ – спортна кола в много ограничена серия.

Шасито на новия модел е от карбон и алуминий, а каросерията – от карбон. Автомобилът е дълъг 4,84 метра, широчината му е 1,97 метра, а височината – само 1,20 метра. Задвижван е от 5,2-литров V10 атмосферен бензинов агрегат. За момента не са известни други технически данни като мощност, максимален въртящ момент, тегло, трансмисия.

Затова пък производителят дава информация за динамичните характеристики на модела: спринтът от 0-100 км/ч се взема за 3,2 секунди, а максималната скорост е 330 км/ч. Този автомобил ви се струва привлекателен? Тогава побързайте: до края на годината  Italdesign Automobili Speciali ще произведат само пет коли. Любопитни сме да разберем как ще продължи след това животът на марката и на нейните модели.

Още по темата

Card image cap
Хотхечът на Dacia

1
апр.
2018

С черно-червени акценти и двулитров бензинов двигател със 150 к.с. Sandero R.S. прави пестенето по-вълнуващо от всякога

Card image cap
Водещ доставчик на автомобилната индустрия с нова тестова лаборатория в България

14
мар.
2017

Високотехнологичната тестова лаборатория с площ от 6 000 кв.м. ще работи за клиените на компанията в автомобилния сектор и ще спомага за въвеждане на иновации

Card image cap

В последния брой:

Архив >