Два прототипа Geoseek от Mitsubishi

Японците ще представят концептуални изпълнения на L200 и ASX в Женева

2502
2016

На автосалона в Женева (3-13 март) Mitsubishi ще покаже два прототипа Geoseek – на пикапа L200 и на компактния кросоувър ASX. Те са решени в перлено сив цвят, а частите, които символизират функционалната природа на моделите (панели на фаровете за мъгла, вежди на калниците, джанти от алуминиева сплав, прагове, спойлер на задния капак, задна броня), както и привличащите погледа странични огледала са с ярки оранжеви акценти.

За засилване на активното излъчване предната престилка включва мрежеста вътрешна решетка и протектор под бронята, като и двата модела са оборудвани с багажник на покрива за велосипеди или принадлежности за къмпинг. Вариантът L200 има работни фарове и дръжки, монтирани към релсите на покрива, а вариантът ASX използва фарове за мъгла с LED, за да подчертае индивидуалните характеристики на двата модела.

Седалките са облечени с функционални материали, централните панели с мрежа осигуряват отлична вентилация, а наподобяващата велур тъкан намалява хлъзгането на повърхността на страничните възглавници на седалките.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин