Да снимаш самоизлагацията си: Ferrari с 800 к.с. катастрофира

3110
2020

Водач на Ferrari, който искал да се изфука със способностите си зад волана, като снимал от кокпита. Видеото вече се разпространява в цял свят, но вместо слава авторът му си спечелил подигравки и срам.

Задно задвижване, 800 к.с., студени гуми и хлъзгава настилка –  това далеч не са добри предпоставки за бързо ускоряване. Когато прибавим и предвидим талант и камера, резултатът може да бъде единствено доста срамен. Именно това се е случило, когато мъж се блъснал със своето струващо 600 000 лв. Ferrari 812 Superfast в матинелата на моста Ламбет в Лондон. В обиколилото междувременно целия свят видео се вижда, както мъжът с италианския спортист преминава през светофар и след това ускорява с пълна газ. При това  в зона с разрешена максимална скорост от 30 км/ч. И накрая се случва очакваното: Ferrari-то поднася и когато изглежда неопитния волан завърта волана в срещуположната посока, автомобилът поднася надясно и се удря в мантинелата!

Водачът и минувачите са невредими

За щастие бързо става ясно, че при удара няма пострадали. Макар, че въздушните възглавници са се отворили, водачът е невредим. Преди да свърши видеото, се вижда как той си разкопчава колана и маха камерата. Минувачите също се отървават без наранявания. Единствените пострадали от случката са разполагащото с  800 к.с. Superfast и егото на водача. Тъй като той сега жъне подигравки и срам, вместо слава. Мнозина го съветват да се научи да кара. Освен това едва ли повече ще споделя видеофайлове от кокпита на своето Ferrari. Лондонската полиция води разследване по случая.

Видеото можете да видите тук:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин