Дали при Tesla нещата няма да приключат, преди да са започнали?


27
апр.
2019

Както обикновено, добрите новини от Tesla дойдоха през Twitter: в бъдеще Model 3, както беше обещано преди 2 години, в САЩ ще може да бъде поръчван само срещу 35 000 долара. Звучи прекрасно, но има два съществени недостатъка. Първо, батерията е значително по-малка, което се отразява на пробега. Второ, в бъдеще няма да има дилъри и възможност за тестови шофирания, клиентите ще трябват да поръчват „на сляпо“ през Интернет. Дали това ще проработи? Съмнявам се. Ако искам да се запозная с автомобил, за който давам цяла торба пари, ще искам да го докосна и да завъртя поне едно кръгче с него. Tesla обаче зачерква тази възможност, защото иска да пести – янките отново отчетоха загуба. Същевременно европейските електромобили настъпват все по-активно – с вече развита дилърска мрежа. Дали това няма да означава край за Tesla в Европа още преди същинският й подем да е започнал?

Още по темата

Card image cap
Най-масовото участие на абитуриенти и рекордни единични дарения в кампанията #steniskanabala през 2016 г.

13
окт.
2016

Благотворителната инициатива #steniskanabala бе припозната от 1418 млади и пораснали абитуриенти, които отидоха с тениски на бала, изпращането или годишнината от завършването си през 2016 г. – най-масовото участие на зрелостници и единични дарители чрез поръчка на тениски досега.

Card image cap
Stralis X-WAY на Iveco: бетон миксер шампион!

5
ное.
2017

Stralis X-WAY е изцяло нова гама товарни автомобили с марката IVECO, специално разработена за изпълнение на транспортни задачи в областта на услугите и строителството, която осигурява съчетание от характеристики за шосейни приложения, изискващи извъншосейна проходимост.

Card image cap
Новият Sprinter достъпен в 1700 варианта!

6
февр.
2018

Mercedes представи новото поколение на Sprinter, който може да бъде оборудван както като „гол товарач“, така и с максимална мултимедийна свързаност

Card image cap
Открито удоволствие: Audi R8 Spyder V10 plus

15
юни
2017

Лятото дойде и едно от предимствата му е, че можем да караме кабриолети. Представяме ви най-интересните модели, които предстои да се появят на пазара до 2021 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >