Гуми за всякакъв терен с Run-Flat-технология за суперспортни коли

3103
2023

Lamborghini Huracán Sterrato е създаден за удоволствие извън асфалтираните пътища. За целта обаче му трябват подходящи гуми – например Dueler AT002 на Bridgestone.

Да караш суперспортен автомобил по черни пътища и пътища с чакъл? Звучи странно, но не е никакъв проблем за Lamborghini Huracán Sterrato, може би най-екстремният вариант на италианския „спортист” Huracán. Особено, ако той е „обут” с All-Terrain-гумите Dueler AT002 на Bridgestone.

All-Terrain-гуми с Run-Flat-технология

Bridgestone и Lamborghini са работили съвместно за създаването на тази специална гума. Резултатът: Dueler AT002 е All-Terrain-гума с Run-Flat-технология за спортни автомобили.

Гумата е базирана на специална смес от полимери, които осигуряват по-добро сцепление върху чакъл и кал. Дизайнът на протектора е разработен специално за високи скорости  и въпреки това се представя добре извън пътя. И ако все пак се случи повреда на гумата, водачът може да измине до 80 километра с максимална скорост 80 км/ч без въздух в гумата.

Dueler AT002 се предлага в два размера

AT002 се произвежда в два размера – 235/40 ZR19 за предната и по-широка – 285, за задната ос.

Bridgestone е ексклузивен партньор на Sterrato

За разработката на Dueler AT002 Bridgestone е ексклузивен партньор за гумите на Lamborghini Sterrato. Офроуд-Lamborghini-то разполага с 602 к.с. и достига само за 3,4 секунди темпо 100 км/ч.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин