ГРУПАTA GEFCO, ГЛОБАЛЕН УЧАСТНИК В ИНДУСТРИАЛНАТА ЛОГИСТИКА, С ПРОМЕНИ В УПРАВИТЕЛНИЯ СИ КОМИТЕТ


5
юли
2017

Групата GEFCO, глобален участник в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, с нови ключови промени в Управителния съвет- едно ново назначение и репозициониране на досегашни ръководители.  „Чрез тази реорганизация, Групата GEFCO ще се възползва от по-силно взаимодействие между различните си експертизи. Това ще направи работата ни по-ефективна,  ще ни позволи да засилим присъствието си на ключови пазари, както и ще гарантира подобряване на оперативната ни работа“, заяви Люк Надал, председател на Управителния съвет на Групата GEFCO.

Емануел Череметински, Изпълнителен вицепрезидент „Наземна логистика“, логистика на готови автомобили, складиране и опаковки за многократна употреба

Емануел Череметински е член на Управителния съвет на Групата GEFCO от 2015 г., като изпълнителен президент “Наземна логистика“. Той ще отговаря сегаза складиране, опаковки за многократна употреба и логистика на готови автомобили.

Емануел Череметински ще отговаря за постигане на функционално и стратегическо лидерство на всички тези дейностите. Той ще определя насоката им, наблюдава работата и предоставя необходимаподкрепа на различните филиали.

След като е заемал различни позиции в банковата сфера повече от 10 години, Емануел Череметински се присъединява към SNCF (френската национална железопътна компания), за да допринесе за откриване на конкурентния железопътен пазар в Европа. Започва работата си като оглавява железопътните компании в държавите от Бенелюкс (западноевропейски икономически съюз, включващ три съседни държави: Белгия, Нидерландия и Люксембург) и Италия, след което е назначен за международен директор. През 2010 г., Емануел се присъединява към Управителния съвет на Touax Group (френска компания, която наема,управлява и продава корабни контейнери, модулни сгради, железопътни вагони и речни баржи) като мениджър „Логистични активи“, където се заема с разработката на речния транспорт в развиващите се пазари (Африка и Южна Америка).

След това се присъединява към GEFCO през юли 2015 г.,където отговаря за стратегическото и функционално управление на бизнеса зад граница.

През 1995г. получава икономическо образование.

 

 

 

 

Пиер-Жан Лорейн, Изпълнителен вицепрезидент, Централна Европа, Балканите, Близкия Изток и евро-средиземноморския регион

Изпълнителният вицепрезидент за Централна Европа, Балканите и Близкия Изток- Пиер-Жан Лорейн, поема и дейностите на евро-средиземноморския район. В това си качество, той ще отговаря за обединената работа в двата региона и ще допринася за създаване на взаимодействия и събиране на ресурси.

Пиер-Жан Лорейн започва кариерата си като ИТ проектен мениджър в UNILOG (логистична компания). Присъединява се към GEFCO през 1989 г. като ИТ проектен мениджър, където оглавява различни позиции в логистичните дейности за готови автомобили и става мениджър “Логистика на готови автомобили“ през 2001г. за GEFCO в Обединеното кралство. Между 2006 г. и 2010 г., управлява бизнеса с дистрибуция на автомобили в корпоративното седалище на GEFCO и след това е назначен за Управителен директор на италианския филиал през

2010 г. През 2013 г. заема ръководна позиция в GEFCO като директор за зоната на Централна Европа, Балканите и Близкия Изток и също така се присъединява към Управителния съвет на Групата.

Пиер-Жан Лорейн завършва информационни технологии в университета Нанси през 1982 г.

Емануел Делашамбр, Изпълнителен вицепрезидент, GEFCO Франция

Емануел Делашамбр е назначен за Изпълнителен вицепрезидент на GEFCO Франция и е член на Управителния съвет на Групата.

Емануел Делашамбр се присъединява към GEFCO през 2013 г. като заместник-директор, отговарящ за работата и постоянното подобрение в GEFCO Франция. Назначен е за заместник-управителен директор на GEFCO Франция през 2015 г.

Започва кариерата си в сферата на счетоводния одит и заема няколко позиции във FRET SNCF (френски специалист в железопътния транспорт) до 2006 г., когато се премества във VFLI (главна железопътна компания), преди да се присъедини към Euro Cargo Rail като Управителен директор.

Емануел Делашамбр е завършил бизнес училището EDHEC през 1992 г.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >