„Гореща“ версия за най-големия SUV на Seat

2602
2020

SEAT Tarraco е важeн aвтомобил за марката, а потребителското търсене за най-големия SUV в гамата остава силно. Както и при другите автомобили в моделната палитра, клиентите очакват следващия етап от лансирането на автомобила с въвеждането на по-спортното ниво FR.

Оборудването FR прави автомобила още по-примамлив както с редица подобрения в екстериора, така и в интериора. Отвън Tarraco получава специфична за нивото радиаторна решетка, по-широки колела и черни арки на калниците, черни рейки на покрива, както и рамки на прозорците и странични огледала, решени в цвят Cosmo Grey. В задната част на Tarraco нов спортен спойлер, светлинна ивица по цялата широчина на каросерията, ексклузивен заден дифузор, логото на FR на багажника и името на Tarraco, изписано с ръкописен шрифт, съдействат за отличителен външен вид.

Оборудването Tarraco FR е обогатено с новата ексклузивна боя Merlot Red. Визията е допълнена с опционални 20” FR алуминиеви джанти (стандартно: 19” FR фрезовани алуминиеви джанти).

Отвътре нов спортен волан с логото на FR, алуминиеви педали, инфотейнмънт система с 9,2-инчов дисплей и ексклузивни електрически седалки с функция памет отличават Tarraco FR от останалите в гамата.

Tarraco също така разчита на спортно окачване, което осигурява возия и управляемост, очаквани от автомобил, носещ лого, което му помага да се отличава от другите нива на оборудване (Style и Xcellence).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин