/ Германските „паяци“ не се впечатляват от Ferrari-та и Lamborghini-та

Германските „паяци“ не се впечатляват от Ferrari-та и Lamborghini-та

В Германия дори суперспортен автомобил няма да те спаси от санкция… През уикенда жителите и гостите на Берлин-Шарлотенбург имаха възможност да се насладят на своеобразно шоу. Един и същи „паяк“ вдига два суперспортни автомобила един след друг. А полицията гордо споделя снимките от двата случая в Twitter.

Но защо тези прекрасни машини биват репатрирани? Причината е много проста: червеното Ferrari 488 Spyder и тюркоазеното Lamborghini Huracan са паркирани неправилно. По ирония на съдбата велопатрул документира нарушенията на собствениците, които са оставили спиращите си дъха коли в забранена за паркиране зона, при това на по-малко от 5 м до кръстовище.

Именно фактът, че двама велосипедисти са отговорни за репатрирането на Ferrari-то и Lamborghini-то, предизвика вълна от коментари в Twitter.

„Карам скъпи коли, но нямах пари за шофьорска книжка“, пише потребител в социалната медия. Друг му отговаря: „Две много хубави коли. Поздравления на собствениците, остава само да потренират паркиране.“

Надали обаче глобата и таксата за репатрирането са били проблем за двамата водачи. Все пак цената на Ferrari-то например е близо половин милиона лева…

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин