Германските автомобили през 70-те години: Audi 100


24
дек.
2016

Шефът на отдела за разработка на Audi Лудвиг Краус, работил преди това при Daimler Benz, създава модела Audi 100 без знанието на шефа на VW Нордхоф. Когато Нордхоф вижда за път новоразработения автомобила, веднага издава заповед за неговото незабавно производство. Много от детайлите на първото Audi 100 са резултат от предишни разработки за Daimler Benz.

Още по темата

Card image cap
Търг за редки модели на Porsche

23
ян.
2017

На 8-ми февруари 2017 г. RM Sotheby's ще проведе търг в Париж, на който освен превъзходни класи и суперспортни автомобили, ще бъдат обявени за продажба и модели на Porsche, които са особено редки, особено бързи и екстремно успешни. AUTO BILD ще ви представи дванадесетте екземпляра:

Card image cap
Ford Capri I RS

27
юли
2018

Card image cap
1980… и четворната атака на Audi Quattro

11
ян.
2017

Рейгън сменя Картър като президент на САЩ. Audi отбелязва новия мандат с quattro. Когато говорим за 1980, значи разглеждаме политиката на силата – който изпреварва отдясно, повежда.

Card image cap
Lamborghini Miura

20
сеп.
2018

Card image cap
Класики с проблемен имидж: Matra Bagheera

8
юли
2017

Съществуват впечатляващи автомобили, които няма как да ви оставят равнодушни, но и които притежават катастрофален имидж. При тях удоволствието отстъпва място на разочарованието. Техните собственици рискуват всичко - дори и солидна загуба на стойност

Card image cap
Легенда на Ferrari забравена в холивудски апартамент!

3
февр.
2017

Колекционери, спрете да се ровите в хамбарите, а надникнете в старите апартаменти

Card image cap

В последния брой:

Архив >