В черния списък на Ferrari: широко F40 от Liberty Walk

0611
2022

Подигравка или разкрасяване? С проекта си за F40  хората от Liberty Walk доста разделят мненията на феновете!

За едни той е светият Граал, за други най-малкото автомобил-мечта: Ferrari F40 (1987-1992). Най-новият проект на Liberty Walk вероятно ще огорчи много от почитателите на модела – най-малко и хората от Ferrari.

Всеизвестно е, че италианците поставят всички онези, които тунинговат автомобилите им, в „черен списък“. И когато Liberty Walk завършат това F40, от оригиналния спортист няма да е останало много. Поне така изглежда след първите снимки на проекта, споделени от тунинг-ентусиастите.

Предницата е директно премахната, в областта на предния капак всичко изглежда различно. Задните калници също ще бъдат изцяло модифицирани и ще изглеждат по-широки. Все пак още не е съвсем ясно, как ще изглежда заключително това F40 с тези издадени калници, променена муцуна и евентуални други промени.

Коментарите под поста в Instagram са доста поляризиращи. Плачещи или гневни емотикони от една страна, въодушевление и одобрение от друга. В момента Liberty Walk са съвсем в началото на преработката – нещата обаче определено ще станат брутални.

Засега не е известно, дали ще има промени по отношение на мощността: под капака работи 2,9-литров V8-битурбо агрегат, който осигурява внушителните 478 к.с. и максимален въртящ момент от 577 Нм.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин