В това Ferrari можете да товарите торби цимент


5
ян.
2021

Никога не сте чували за пикапа Ferrari F412? Е, благодарение на предстоящия търг на Bonhams не само имате възможността да попълните пропуска в автомобилните си познания, но и да придобиете това наистина единствено по рода си Ferrari, с което можете да „изнесете“ ремонта на вилата.

Покупката на класическо Ferrari чрез търг е мечта на много автомобилни ентусиасти. Разбира се, само малцина могат да я превърнат в реалност. Сега обаче на търг се продава Ferrari, което дори хора без монументална банкова сметка биха могли да си позволят. Очаква се то да си намери нов собственик за сума, доста под базовата цена на нов VW Golf GTI – между 34 и 50 хил. лева.

Заради проблеми с оригиналния двигател предишният собственик купува автомобила само за 5000 паунда. Без много да му мисли, притежателят на „работния кон“ демонтира ненадеждния V12 и го заменя с много по-здравия 5,7-литров V8 от Chevrolet. Вероятно тук на феновете на Ferrari им се е доплакало… Ако е така – по-добре да не четат нататък.

Защото следващата стъпка била изхвърлянето на задните седалки и разрязването на ламарините на F412, за да се отвори товарен отсек – поне той е облицован с тиково дърво. Цялата тази гавра с Ferrari-то обаче явно не е била достатъчна – и в предния капак е изрязана голяма дупка, от която сега стърчат два огромни въздуховода.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин