В София откраднаха 7 мотоциклета на холандци


24
апр.
2017

Идваш в България да покараш малко по планините и оставаш без мотоциклет: по този сценарий е протекла визитата на група холандци у нас. Кросовите машини са били на средна възраст 2-3 години и са стрували средно около 10 хил. лева, става ясно от репортаж в предаването „Здравей, България“ на „Нова телевизия“. Двуколесните превозни средства са докарани от Холандия с контейнер. Престъпниците не са оставили никакви следи, а липсата на охранителни камери на мястото на престъплението прави работата на полицията още по-трудна.

Всъщност мотоциклетистите от Страната на лалетата не са първите чужденци, които България посреща по подобен начин – преди време същото се е случило с по-малка група австрийски граждани, които също били отседнали в софийски хотел. От мотоциклетите им до ден-днешен няма и следа – и разследващите предполагат, че МПС-тата са продадени на части по интернет.

Още по темата

Card image cap
X2City: най-екологичното BMW вдига 25 км/ч

10
юли
2017

Електрическият минискутер може да се кара от 14-годишни без книжка

Card image cap
Новите BMW F 750 GS и F 850 GS: силни характери

31
мар.
2018

BMW представи последното поколение на своите всестранни таланти F 750 GS и F 850 GS, които трябва да доставят удоволствие както при каране на пътя, така и извън него

Card image cap

В последния брой:

Архив >