В новия брой 6/2024 г. на AUTO BILD ще намерите:

1406
2024

УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ

Препоръчано от шефа

Като нов модел този автомобил е недостъпен за нормално печелещите – сега обаче Audi A6 C8 става интересен като употребяван. Най-вече като комби Avant

КЪМ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НА СЛУЖЕБНИте автомобили спада пуснатият на пазара в края на 2018 г. Audi A6 C8 – моделът е особено желан. Ръководните фирмени кадри са основната група клиенти на това Audi от висок клас. След няколко години вече и печелещите нормално започват да се интересуват от модела: поддържаните екземпляри се предлагат на цена от 50 000 лв. Макар че просторното комби Avant е значително по-застъпено от консервативния седан.

Близо пет метра дълъг е произвежданият в завода в Некарзулм шефски автомобил. A6 C8 е бази – ран на платформата на концерна MLB-evo и предлага абсолютно всичко в техническо отношение. Огромната радиаторна решетка, мускулестите странични части и впечатляващите в зависимост от оборудването джанти се грижат за внушителната визия. За още по-впечатляващ външен вид е трябвало преди десет години да поръчате RS6.

CALIFORNIA DREAMING

Пътуване с автомобил мечта: по легендарната магистрала 1 от Лос Анджелис до Сан Франциско с Porsche 718 Boxster GTS 4.0

ON SUCH A WINTER’S DAY … ПРЕДИ ДА можем да се насладим по радиото на култовата калифорнийска песен на Mamas & Papas, преследваме из Лос Анджелис куфара си, който бе загубен от Lufthansa. Малка утеха е, че споделяме същата съдба като актьора Кристоф Валц. Добре дошли в Холивуд! Когато най-накрая го държим отново в ръцете си, нашият шикозен придружител за следващите дни ни изненадва: големият куфар се побира без проблеми отпред (150 л вместимост), куфарът за ръчен багаж (120 л) – отзад, освен това има доста място за различни чанти. Тоест, моделът е истинско чудо на пространството за роудстър. Нашето пътешествие започва от Малибу, покрай летните къщи на богатите и красивите, тук автомобилът се чувства в естествената си среда: Калифорния е най-важният пазар в Щатите за Porsche, а с GTS 4.0 марката отдава още веднъж почит на 6-цилиндровия атмосферен двигател – последният от своя вид в 718 Boxster. Още само след няколко минути зад волана разбираме, защо моделът е толкова любим на американската публика: автомобилът създава настроение, залепва за пътя и притежава превъзходен звук.

РУСТИКАЛЕН, без никакво омекотяване!

Първият нов Land Cruiser от 15 години: тествахме J25 в планините на Шотландия – да, все още е истински!

НОВ LAND CRUISER – ТОВА Е СЪБИТИЕ В света на офроуда: първият нов за Европа от 15 години насам! Такива автомобили вече почти няма – с рама, понижаващи предавки за офроуд и истински централен диференциал вместо типичния за SUV ламелен съединител. И ако въобще ги има, то те са изключително скъпи, че да бъдат използвани по тежки терени – изключение прави може би само SsangYong Rexton. Land Cruiser е автомобил, който никога не е купуван в Германия заради настроение, а по-скоро от малък кръг познавачи, които се нуждаят от такъв автомобил: лекари в планински райони, собственици на коне и хора, които редовно шофират в райони с тежки пътни условия. Както е известно, Land Cruiser е сред най-издръжливите всъдеходи на света – заради листовите ресори и платформата на Land Cruiser J7 от 1984 г. Цените на употребяваните екземпляри почти не отстъпват на тези на новите. Land Cruiser съществува от 70 години.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин