В НОВИЯ БРОЙ 5 НА AUTO BILD ЩЕ НАМЕРИТЕ:


13
май
2020

КУПЕТЕ СИ ЕКЗОТИЧЕН МОДЕЛ

70 процента загуба на стойност! Jaguar XE и Infiniti Q50 са стилни седани от среден клас, които не са предпочитани от всеки. А всъщност защо е така?

ТЕ СТОЯТ ЛИ, СТОЯТ. И ЗАСТОЯВАТ. Между­временно вече няколко месеца. Седаните от среден клас Jaguar XE и Infiniti Q50 не са сред най-оборотните модели, но тъй като автокъща Autohus до Бремен купува автомобилите си на едро, в стоката попадат и такива екзотични екземпляри. Това, че другите не се интересуват от тях, не значи, че ние ще ги подминем – дори напротив! Ние намираме за симпатични автомобили, от които другите извръщат поглед. Естествено и парите имат зна­чение.

Употребявани автомобили

Колко издръжливо е народното комби?

Третото поколение на Škoda Octavia във версия Scout с двойно задвижване в теста за употребявани автомобили

ТИ СИ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ! ТОВА емоцио­нално изказване направи една колежка след дълга командировка. За съжаление тя нямаше предвид мен, а Škoda Octavia, която тогава (2016 г.) бе част от автомобилния парк за продължителни тестове на AUTO BILD. Разбираемо е – чеш­кото комби не показа никакви капризи по време на изминатите 100 000 километра и винаги се усещаше като по-добрия Golf: комфортно, бързо, с интелигентно управление на кокпита и – благо­дарение на големите размери – с ужасно много място. Скромната външност на Octavia е въпрос на вкус. на автомобила описа бялата Škoda Octavia Scout. При двегодишния 4х4 модел (серийно при Scout) ста­ва дума за реимпорт от Швеция. По тази причина на борда има

Още по темата