В новия брой на AUTO BILD 10/2022 ще намерите:

0610
2022

600 = УСПЕХ

Христо Ангелов

ЗАЩО СВЪРЗВАМЕ 600 И УСПЕХА ЛИ? ИМЕННО УСПЕХ e значението на числото 600 в нумерологичен аспект. Ние от AUTO BILD България обаче не разбираме от нумерология, а от автомобили – за нас 600 е броят на списанията, които сме издали от съществуването си от 2002 г. досега. Да, в годината на 20-годишния ни юбилей имаме и шестстотен юбилеен брой. Макар и да звучи нескромно, тъй като има специализирани списания, които не достигат и до първия си рожден ден например, пък камо ли до 100 броя, ние се гордеем, че надминаваме в това отношение всички останали в България. С оглед на двойния юбилей през тази година нашата равносметка е: винаги сме се стремили да бъдем обективни, разбираеми, интересни, смели и никога скучни. Хората не обичат промени. AUTO BILD България определено претърпя някои промени през тези 20 години: в началото излизахме на пазара месечно, после на две седмици. Дойде и периодът, в който правехме брой всяка седмица от годината. След това отново броят излизаше от печатницата два пъти месечно, а сега отново сме месечно издание. Доста промени, но едно нещо не се е променило: ние продължаваме да казваме цялата истина за автомобилите. Това не се е променило, няма и да се промени. Макар че промените са част от живота. Нашите деца например ще карат по-различни автомобили от тези, които караме днес. Може би предимно електрически и със зареждане с ток или водород, а може би и все още с двигатели с вътрешно горене, но с климатично неутрални горива или с екологични смеси. И в това няма нищо лошо, стига мобилността да бъде запазена. А ние благодарим на нашите читатели и ще продължим да казваме истината за автомобилите най-малко и през следващите 600 броя на AUTO BILD България!

СФЕРИТЕ НА AUDI

Monterey Car Week е една от големите атракции в автомобилния бранш. Audi използва зелената трева на Пебъл Бийч и за първи път събра на едно място студиите Sphere

ЕДИН МОМЕНТ, НИЕ СМЕ ГИ ВИЖДАЛИ. Трите студии Sphere, които Audi представи по изгрев-слънце един четвъртък на 17- ата дупка на голф игрището в Пебъл Бийч, са ни вече познати. Елегантният кросоувър от висок клас Grandsphere, който ни дава представа за бъдещото A8. Стилният роудстър Skysphere с променливо междуосие, за каране или возене, който би бил един достоен наследник на R8.

ЕЛЕКТРИЧЕСКО БЪГИ

DACIA ЗАЛАГА НА ПРАГМАТИЗМА И СЕ концентрира изцяло върху сърцевината на автомобила. Това съвсем не означава, че скоро пътуването с Dacia задължително ще бъде свързано с лишения. Доказва го студия, представена ексклузивно на AUTO BILD България в самолетен хангар близо до основното летище на френската столица Париж. По време на презентацията шефът на компанията Денис ле Во няколко пъти набляга на отличното съотношение между цена и качество – вероятно не само защото за нас то винаги е било съществен критерий при оценката на всеки автомобил. Бъдещата стратегия на тотално обновеното след намесата на Renault производство в Румъния ще се концентрира върху основното в съвременната мобилност, но с повече стил, а защо не и сексапил.

ДА „ПОЯЗДИШ“ ОФРОУД

Досега човек имаше възможност „,да яхне“ Ferrari само по асфалтирани пътища. С новия Purosangue можете да излезете и извън пътя. Представяме първия SUV на италианците

SUV НА FERRARI – КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ Енцо? От друга страна: Ако някоя марка може да произведе разумен суперспортен SUV, то това са хората от Маранело. Purosangue (означава нещо като „чистокръвен“) представлява скулптура, опънат бицепс на колела. В предницата, чиято горна част категорично е вдъхновена от Roma, доминират тесните дневни светлини. Под тях сдържано са разположени основните фарове. Вентилационните отвори с голяма повърхност загатват за това, което работи под капака.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин