В култ към VW

Volkswagen Club Fest 2016 за поредна година се наложи като едно от топсъбитията, организирани от автомобилните клубове у нас

2703
2016

Ако за вас Golf е скучен, по-добре не идвайте тук: на Volkswagen Club Fest бестселърът от Волфсбург, съвсем очаквано, е най-масов. В действителност обаче шоуто, проведено за седма поредна година, е добра атракция и за онези, които не виждат света през емблемата на топкомпанията и за които съществуват и други компактния модели. Тук са събрани VAG-ени и с емблемата на Skoda, Audi и Seat, при това участниците идват не само от България, а от много страни на Балканите (Събрия, Гърция, Черна гора и др.).

Освен Golf-ове във всички разновидности – от електрически последно поколение през „двойка“ с дизелов двигател на „тройка“ до „единичка“ кабриолет, тук откриваме и истински хипарски бус T2, плажното бъги Baja, „костенурка“ с ремарке от… половин „костенурка“, Audi A4 в Rat Look (с мноооого ръжда) с газови бутилки и дървени ски върху багажника на покрива, Skoda 120L от 1990 г. в почти „корекомски“ вид… и какво ли още не. Каним ви на фотообиколка из изложението, което се проведе на 26-27 март в столичния Интер Експо център.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин