В Китай изтекоха снимки на комбито на Arteon

2206
2020

Преди световната премира в интернет се появиха снимки на китайската версия на Arteon Shooting Brake. AUTO BILD ще ви даде информация!

Всъщност световната премиера на Arteon Shooting Brake трябваше да се състои на 24-ти юни 2020 г. Сега във Facebook се появиха снимки на новото благородно комби. Снимките са от регистрациите на китайското министерство на индустрията и информационните технологии. Неотдавна на сайта на министерството се появиха и снимки на електромобила ID.4.

На снимките на Arteon личи рустикална версия Alltrack – потвърждават го по-големият клиренс и пластмасовите предпазни кори и елементи по каросерията. Интересно е, че китайската версия на комбито на Arteon носи старото име CC, което се вижда от снимка на задницата.

Дизайнът е като този на седана

Задницата изглежда внушителна, като бронята и изтеглените задни светлини са ни познати от седан версията на модела.

Дизайнът почти не се различава от актуалния Arteon. Голямата радиаторна решетка изпълва почти цялата предница и преминава в LED-дневните светлини, които са идентични с тези на седана. Единствено задницата изглежда по-рустикално с издадените си калници и сравнително високия товарен ръб.

На снимките се вижда и Arteon R-Line

Изтеклите снимки показват не само внушителния Arteon Shooting Brake, но и спортния вариант R-Line. Лакираният в жълто автомобил носи типичните черни елементи, както и тъмни капаци на страничните огледала. Също така колата е оборудвана с голям стъклен покрив.

Показаните моторизации са само за Китай

На снимките се виждат две различни моторизации. Бялото комби носи надпис „330 TSI“. При него става дума за 2-литров бензинов двигател със 186 к.с. и 320 Нм максимален въртящ момент. Arteon R-Line пък е обозначен като 380 TSI. Тук става дума за същия двигател, но с 220 к.с. и 350 Нм. И двата агрегата са само за Китай. В Европа ще се използват моторизациите на седан версията на Arteon, тоест 4-цилиндрови бензинови и дизелови с мощност между 150 и 280 к.с.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин