Вътрешно и външно почистване на автомобила: готови ли сте за лятото?


3
юни
2019

Ако сте собственик на автомобил, то за вас от значение са не само данъци, застраховки и цената на горивото, а и това да се наслаждавате всеки път на приятно и релаксиращо шофиране. С малко усилие и подходящ избор на качествени препарати може да удъл­жите живота на своя автомобил, да го освежите и да го подготвите за сезона на летните пътешествия. Блестящата каросерия е радост за всеки шофьор, но истински добрата грижа  за автомобила изисква много повече от това.

Лятна течност за чистачки

Висококачествената лятна течност за чистачки Shell ефективно и бързо отстранява нечистотиите и наслояванията от пътя върху стъклата и фаровете. Специалният състав разтваря и премахва остатъците от насекоми, птичи изпражнения и полени. Оставя стъклото чисто и без петна. Shell лятната течност за чистачки не поврежда хромираните, гумени и пластмасови части и е безопасна при попадане върху поликарбонати и всички видове лакови покрития. Оставя приятен аромат.

Налична в екоопаковка от 2 и стандартна опаковка от 4 литра.

Препарат за почистване на текстил

Препаратът на Shell за текстил ефективно почиства и освежава всички видове платове, дамаски и тапицерии. Подходящ е за деликатни материи, включително алкантра. Специалната формула прониква дълбоко във влакната, ефективно премахва нечистотиите и упоритите петна от текстил, килими и постелки както у дома, така и в автомобила. Освежава цвета и елиминира неприятната миризма. Не съдържа разтворители. Активните съставки са биоразградими.

Наличен в опаковка от 500 мл.

Препарат за почистване на автомобилното табло

Препаратът на Shell за почистване на табло е висококачествен продукт за почистване и поддръжка на таблото на автомобила и други интериорни елементи от винил, пластмаса и гума. Ефективно възстановява и освежава оригиналния цвят на почистената повърхност. Оставя антистатичен/непривличащ прах слой и свеж аромат. Не оставя петна и мазни остатъци. Препаратът е подходящ също така при обновяване на винилни куфари, столове, канапета и други.

Наличен в опаковка от 500 мл.

Препарат за почистване на насекоми

Препаратът на Shell за почистване на насекоми овлажнява и разтваря дори засъхналите остатъци от насекоми и птичи изпражнения, както и наслоените полени, нечистотии от пътя и прах, като позволява лесното и бързо почистване на автомобила. Продуктът не поврежда лаковото покритие, хромираните, гумени и пластмасови части и е напълно безопасен за поликарбонатните фарове. Препаратът оставя повърхността без замърсявания и мазни петна. Препоръчително е да се използва също и непосредствено преди посещението на автомивка.

Наличен в опаковка от 500 мл.

Ароматизатори Little Joe

Нови съвременни ароматизатори с дълготраен приятен аромат, който поддържа купето ви свежо цели 45 дни. Издържаният в оригинална 3D форма ароматизатор е наличен в шест аромата, всеки от които е с различен цвят.

Още по темата

Card image cap
Употребяван автомобил: Honda Accord (CU/CW) от 16 000 лева

3
юни
2016

Като нов нямаше почти никакъв успех на пазара – въпреки множеството си качества. Но си струва да се вгледате по-внимателно в Accord

Card image cap
Nissan Patrol GR II като употребяван: нежният грубиянин

4
юли
2017

Двигателят и трансмисията не отговарят на обещаното от внушителната външност на Patrol. Това може да струва скъпо на купувачите на употребяван Nissan.

Card image cap
BMW Серия 7 (Е23) и Mercedes S-клас (W126): двама възрастни аристократи

5
дек.
2017

Каква е трайността на мечтите? Достигналите почтена възраст Mercedes S-класа и BMW "седмица" дават ясен отговор на този въпрос.

Card image cap
Употребяван автомобил: BMW X6 (E71) от 48 000 лв.

20
апр.
2016

Прекалено скосен или просто на мода?

Card image cap
Opel Zafira Tourer на старо: много място за семейното щастие?

12
мар.
2018

Никой не може да се мери с вановете по отношение на гъвкавостта. А Zafira Tourer с Eврo 6 дизелов двигател вече може да се намери на много добра цена

Card image cap

В последния брой:

Архив >