Вътрешно и външно почистване на автомобила: готови ли сте за лятото?


3
юни
2019

Ако сте собственик на автомобил, то за вас от значение са не само данъци, застраховки и цената на горивото, а и това да се наслаждавате всеки път на приятно и релаксиращо шофиране. С малко усилие и подходящ избор на качествени препарати може да удъл­жите живота на своя автомобил, да го освежите и да го подготвите за сезона на летните пътешествия. Блестящата каросерия е радост за всеки шофьор, но истински добрата грижа  за автомобила изисква много повече от това.

Лятна течност за чистачки

Висококачествената лятна течност за чистачки Shell ефективно и бързо отстранява нечистотиите и наслояванията от пътя върху стъклата и фаровете. Специалният състав разтваря и премахва остатъците от насекоми, птичи изпражнения и полени. Оставя стъклото чисто и без петна. Shell лятната течност за чистачки не поврежда хромираните, гумени и пластмасови части и е безопасна при попадане върху поликарбонати и всички видове лакови покрития. Оставя приятен аромат.

Налична в екоопаковка от 2 и стандартна опаковка от 4 литра.

Препарат за почистване на текстил

Препаратът на Shell за текстил ефективно почиства и освежава всички видове платове, дамаски и тапицерии. Подходящ е за деликатни материи, включително алкантра. Специалната формула прониква дълбоко във влакната, ефективно премахва нечистотиите и упоритите петна от текстил, килими и постелки както у дома, така и в автомобила. Освежава цвета и елиминира неприятната миризма. Не съдържа разтворители. Активните съставки са биоразградими.

Наличен в опаковка от 500 мл.

Препарат за почистване на автомобилното табло

Препаратът на Shell за почистване на табло е висококачествен продукт за почистване и поддръжка на таблото на автомобила и други интериорни елементи от винил, пластмаса и гума. Ефективно възстановява и освежава оригиналния цвят на почистената повърхност. Оставя антистатичен/непривличащ прах слой и свеж аромат. Не оставя петна и мазни остатъци. Препаратът е подходящ също така при обновяване на винилни куфари, столове, канапета и други.

Наличен в опаковка от 500 мл.

Препарат за почистване на насекоми

Препаратът на Shell за почистване на насекоми овлажнява и разтваря дори засъхналите остатъци от насекоми и птичи изпражнения, както и наслоените полени, нечистотии от пътя и прах, като позволява лесното и бързо почистване на автомобила. Продуктът не поврежда лаковото покритие, хромираните, гумени и пластмасови части и е напълно безопасен за поликарбонатните фарове. Препаратът оставя повърхността без замърсявания и мазни петна. Препоръчително е да се използва също и непосредствено преди посещението на автомивка.

Наличен в опаковка от 500 мл.

Ароматизатори Little Joe

Нови съвременни ароматизатори с дълготраен приятен аромат, който поддържа купето ви свежо цели 45 дни. Издържаният в оригинална 3D форма ароматизатор е наличен в шест аромата, всеки от които е с различен цвят.

Още по темата

Card image cap
Забравените модни комбита: Lancia Lybra SW, Jaguar X-Type Estate и Saab 9-3 SportCombi

10
май
2017

Индивидуалността не трябва да струва скъпо. Дори напротив, тези три комбита ни привличат с много ниските си цени. Но дали рискът може да бъде пресметнат?

Card image cap
Топ 20 на най-продаваните употребявани автомобили: 11-то място: VW Touran (2003 до 2015)

14
февр.
2018

AUTO BILD ще ви разкрие проблемните зони на тези модели

Card image cap
Красиви „крака“ за автомобила

21
сеп.
2017

Как да поддържаме джантите, за да запазят своя блясък дълго време?

Card image cap

В последния брой:

Архив >