Въздушна възглавница между предните седалки в обновения ван на BMW


6
окт.
2021

За новото BMW Серия 2 Актив Турър са характерни пространствената функционалност, типичната за марката радост от шофирането и изключително напредничавата насоченост. Второто поколение на модела на спортния всестранен талант в премиум компактния сегмент се отличава с подчертано динамичен и изразителен дизайн в ясния език на формите на BMW. Неговият фундаментално модернизиран интериор съчетава гъвкавите възможности за ползване с модерна геометрия и BMW Curved Display в стила на BMW iX. Освен това новото BMW Серия 2 Актив Турър е и пионер по отношение на иновациите при задвижването, асистиращите системи, управлението и свързаността. Опростената функционалност, прогресивните характеристики и изключителното, значително по-всеобхватно спрямо предишния модел серийно оборудване правят новото BMW Серия 2 Актив Турър особено атрактивно за активните, лайфстайл ориентирани целеви групи. При въвеждането на пазара през февруари 2022 година ще се предлагат 4 варианта на модела с предно задвижване и мощност от 100 кВт/136 к.с. до 160 кВт/218 к.с. Автомобилната архитектура модела, произвеждан в завода на BMW Group в Лайпциг, е насочена както към двигатели с вътрешно горене, така и към електрифицирани задвижвания. Няколко месеца след дебюта гамата ще бъде разширена с два Plug-in хибридни модела.

Още през лятото на 2022 година гамата ще бъде допълнена с два Plug-in хибридни модела. Те за пръв път ще са оборудвани с технологията BMW eDrive от пето поколение, която им осигурява оптимизирана динамика и значително увеличен електрически пробег.

За новото поколение на BMW Серия 2 Актив Турър се предлага най-големият в компактния сегмент на BMW избор от системи за автоматизирано шофиране и паркиране. Серийното оборудване включва и контрол на скоростта със спирачна функция и предупреждение за удар отпред, чиято функционалност е допълнена с регистриране на насрещното движение при завой наляво, както и на пешеходци и велосипедисти при завой надясно. Моделите серийно се оборудват с Асистент за паркиране вкл. камера за обрано виждане и асистент за движение на заден ход. Интегрираната концепция за пасивна сигурност е допълнена с нова интерактивна въздушна възглавница между предните седалки. 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин