Всяко Ferrari от 2019 г. ще бъде хибрид


10
ное.
2016

Известно време мина, докато Ferrari прегърне хибридната технология и видим нещо по-различно от чист високооктанов бензин, което да задвижва колите от Маранело. В момента италианската марка има само един хибриден модел в лицето на мощното 963 к.с. LaFerrari, при което хибридната система единствено увеличава мощността на V12 двигателя.

Комбинацията от строги изисквания за вредни емисии CO2 и търсене на по-големи продажби обаче ще ускорят появата на електромотори и в останалите суперколи. Задава се Ferrari електрификация.

Изпълнителният директор на Ferrari Серджо Маркионе заяви, че всяко едно Ferrari след 2019 г. ще бъде с хибриден елемент. Това ще позволи на компанията да реализира до 10 000 продажби годишно до 2025 г. През тази година Ferrari гони производство от около 8000 коли, като таргетът за следващите три години е сглобяване на над 9000 екземпляра годишно.

Както знаете Ferrari се отдели от групата на Fiat Chrysler Automobiles в началото на годината, като новата стратегия на компанията включва превръщане на марката в бранд за луксозни стоки. Засега обаче, а и дано за в бъдеще, фокусът е върху автомобилите.

Още по темата

Card image cap
Sixt взе на подбив Свети Валентин (ВИДЕО)

9
февр.
2018

Темата за събирането на хората и любовта често е използвана в рекламите – тъй като подобни емоции засягат всички потребители. Sixt преоткрива мотива по нетрадиционен начин

Card image cap
Huracan се прави на военна кола (ВИДЕО)

16
авг.
2016

Маслинено зелено и мат не стоят толкова добре на всеки колкото на този супер спортен автомобил от Lamborghini.

Card image cap
Ето го интериора на обновения S-клас

7
апр.
2017

От Щутгарт разпространиха снимки на интериора на най-луксозната версия – Maybach

Card image cap
Новото Tipo: Много Fiat за малко пари

26
юли
2016

Новото италианско компактно семейство е изгодно. А ако замените стария си Fiat за нов, офертата може да се окаже превъзходна

Card image cap

В последния брой:

Архив >