Тунинг » Всичко по този Opel Corsa с GSi-мотор е изчистено

Всичко по този Opel Corsa с GSi-мотор е изчистено

1709
2021

В надпреварата Tuning Trophy Germany участие ще има и един изцяло преработен Opel Corsa B. Всички негови части са изчистени, има LSD-врати, въздушно окачване и двигател от Astra GSi!

В новото телевизионно предаване Tuning Trophy Germany  на DMAX и AUTO BILD Сидни Хофман и неговото жури търсят най-добре тунингования автомобил на Германия. Патрик Хорни с неговата напълно преработена Opel Corsa от 1997 г. също се включва в надпреварата. От 12 години 34-годишният мъж тунбингова своя малък автомобил. Днес тази Corsa определено не прилича много на серийната си версия.

Corsa е с бодикит с по-широки калници и брони на Дитрих и Инго Ноак. Освен това Хорни е изчистил изцяло своята Corsa. Автомобилът е напълно гладък, а огледала с формата на капки, удължените преден и заден капак, както и джантите с шест лъча променят сериозно външния вид на автомобила от Рюселсхайм. Целият автомобил е боядисан в кафяв цвят на Volvo. Притежателят е монтирал въздушно окачване, като хромираният резервоар е разположен в багажника.

След отварянето на LSD-крилатите врати хвърляме поглед върху вътрешното пространство. Тук също почти нищо от серийното оборудване не е запазено. Арматурното табло е собствена изработка – в средата има монитор, а самото арматурно табло, спортният волан и седалките тип корито са покрити с кожа в различни цветове. В багажника освен резервоара за въздушното окачване е монтирана и  Hi-Fi-аудиосистема.

Дори двигателният отсек на този Opel Corsa е изчистен

Подобна е и картината в двигателния отсек. Там вместо оригиналният мотор сега е разположен притежаващият 150 к.с. двигател от Astra F.  За целта всички кабели и маркучи са скрити, а останалата част е хромирана, лакирана с матово златист цвят и тапицирана с кожа. Подобна гледка не се среща често. Дали това ще е достатъчно за победата в Tuning Trophy?

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин