Всичко за новата Honda CR-V


28
февр.
2018

Още през октомври 2016 г. петото поколение на Honda CR-V бе показано в Щатите, а през есента на 2018 г. SUV-ът ще се появи и в Европа.  Дизайнът е по-ръбест от този на предшественика: по-широки калници, по-остри преден капак и задница, обновени предна и задна брони. Индикация за това, че този SUV опционално ще се предлага с хибридното задвижване на Honda i-MMD, откриваме в решетката на радиатора: там има вентилационен отвор, който се отваря само при необходимост и по този начин прави колата по-аеродинамична.  Новата Honda CR-V ще има премиера на автосалона в Женева.

Вътрешното пространство на CR-V изглежда по-изчистено, а дигиталният кокпит и централно разположеният тъчскрийн са с диагонал от 7 инча. По-дългото междуосие и по-широката следа осигуряват повече място в купето. Поне така обещават от Honda, а AUTO BILD ще го провери веднага.

Багажникът на петото поколение на SUV-а също е пораснал: станал е по-широк и по-дълбок. Опционално CR-V се предлага и като седемместен, а облегалката на третия ред седалки е доста удобна. Електрическият заден капак се отваря и с движение с крак. освен това можете да настройвате височината на отварянето му.

i-MMD-хибридната система включва три мотора. Един електрически, 2-литров i-VTEC бензинов двигател с 4 цилиндъра и отделен алтернатор. От Honda вече няма да предлагат дизелова версия на модела.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >