Новини » Всички нови модели на Audi до 2022 г.

Всички нови модели на Audi до 2022 г.

2509
2017

Фейслифтът на Audi A4, следващото поколение на Q3, новият RS 4, RS 5 Sportback, както и стилното Q4: AUTO BILD ще ви покаже всички бъдещи модели на Audi!

До 2022 г. Audi ще обнови почти цялата си моделна гама. Хората от Инголщадт ще пуснат голям брой хибриди и напълно свързани автомобили, както разбира се и нови модели. Особено вълнуваща е и темата за дизайна – задачата на новия шеф-дизайнер Марк Лихте е да скъса с често критикуваната прилика между отделните класове и да наложи дизайна на бъдещето на марката. Лихте възнамерява да направи А3 един от най-спортните представители в своя сегмент, а също така да разшири гамата си от SUV-ове и кросоувъри – сред тях са спортни модели като SQ2.

Започваме с Audi SQ5: цената на модела ще е около 130 000 лв, а пазарният старт – през този месец. Audi SQ5 ще се предлага в бензинова версия. Временният топмодел ще бъде задвижван ор 3,0-литров V6 агрегат от S5. Също както и при S5 мощността на мотора в SQ5 ще бъде 354 к.с. Благодарение на максималния си въртящ момент от 500 Нм спринтът до 100 км/ч ще се взема за 5,4 секунди. За по-спортната визия се грижат по-големите джанти и голям брой декоративни елементи S-Line. Освен това Audi обещават по-богато серийно оборудване в сравнение с базовата версия Q5.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ