Всички нови модели на Audi до 2022 г.

Фейслифтът на Audi A4, следващото поколение на Q3, новият RS 4, RS 5 Sportback, както и стилното Q4: AUTO BILD ще ви покаже всички бъдещи модели на Audi!


25
сеп.
2017

До 2022 г. Audi ще обнови почти цялата си моделна гама. Хората от Инголщадт ще пуснат голям брой хибриди и напълно свързани автомобили, както разбира се и нови модели. Особено вълнуваща е и темата за дизайна – задачата на новия шеф-дизайнер Марк Лихте е да скъса с често критикуваната прилика между отделните класове и да наложи дизайна на бъдещето на марката. Лихте възнамерява да направи А3 един от най-спортните представители в своя сегмент, а също така да разшири гамата си от SUV-ове и кросоувъри – сред тях са спортни модели като SQ2.

Започваме с Audi SQ5: цената на модела ще е около 130 000 лв, а пазарният старт – през този месец. Audi SQ5 ще се предлага в бензинова версия. Временният топмодел ще бъде задвижван ор 3,0-литров V6 агрегат от S5. Също както и при S5 мощността на мотора в SQ5 ще бъде 354 к.с. Благодарение на максималния си въртящ момент от 500 Нм спринтът до 100 км/ч ще се взема за 5,4 секунди. За по-спортната визия се грижат по-големите джанти и голям брой декоративни елементи S-Line. Освен това Audi обещават по-богато серийно оборудване в сравнение с базовата версия Q5.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >