Всички електромобили Peugeot получават 8 години гаранция

1505
2024

За осигури пълно спокойствие на своите клиенти и да ги насърчи да се ангажират със 100% електрическа мобилност, PEUGEOT вече предлага своята програма ALLURE CARE за всички електрически автомобили.

PEUGEOT е първият европейски производител, който предлага такова покритие. От днес програмата се въвежда на следните европейски пазари: Германия, Испания, Италия, Белгия, Холандия, Португалия, Полша и Люксембург.

PEUGEOT върви напред с решителност и ентусиазъм към целта си да стане лидер на европейския електрически пазар. За да убеди всички свои клиенти да се присъединят към тази еволюция, PEUGEOT не само предлага ново поколение 100% електрически превозни средства, които служат като еталон в тяхната категория, но и пълно спокойствие с програмата ALLURE CARE.

Представена за първи път в новия E-3008, програмата PEUGEOT ALLURE CARE вече е разширена към цялата гама 100% електрически пътнически автомобили PEUGEOT: E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-3008. Гамата наскоро се разшири с пристигането на новия E-5008 и ще продължи да расте през 2024 г. с лансирането на новия E-408, който също ще се възползва от PEUGEOT ALLURE CARE.

Уверен в качеството, надеждността и издръжливостта на своите продукти, PEUGEOT е първият европейски производител готов да предложи толкова широко покритие.

PEUGEOT ALLURE CARE покрива гаранцията на електрическия двигател, зарядното устройство, трансмисията и основни електрически и механични компоненти до 8 години или 160 000 км. PEUGEOT ALLURE CARE допълва гаранцията на PEUGEOT, която вече се прилага за високоволтовата батерия за срок от 8 години/160 000 км, за да предложи пълно покритие на автомобила.

Покритието PEUGEOT ALLURE CARE се активира автоматично след извършване на всяко обслужване (2 години или 25 000 километра) в мрежата на PEUGEOT.

Фил Йорк, директор маркетинг и комуникации в PEUGEOT: „Вярваме, че PEUGEOT ALLURE CARE ще ускори приемането на най-новото поколение 100% електрически превозни средства, като предлага на  клиентите спокойствието, от което се нуждаят, за да преминат към електричество. Това покритие е доказателство за доверието, което имаме в качеството и надеждността на нашите продукти.“

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин