Връх в клиентското задоволство – Opel Adam печели първо място в изследването на J.D. Power

2107
2016

В най-голямото изследване на задоволството на клиентите на автомобили в Германия – годишният доклад J.D. Power VDS (Vehicle Dependability Study – изследване на надеждността на автомобилите), малкият Opel ADAM получи най-високата оценка. Opel Insignia cе нареди на силната четвърта позиция в средния автомобилен клас, а Opel Mokka спечели бронзовия медал в изключително оспорваната категория на компактните SUV модели. Изследването на J.D. Power обхваща 24 автомобилни производителя и общо 68 модела.

“Нашите клиенти и качеството на нашите автомобили са от първостепенно значение за нас”, сподели Юрген Келер, изпълнителен директор маркетинг и следпродажбено обслужване на Opel. “Отличното представяне в тазгодишното изследване на J.D. Power не само ни изпълва със заслужена гордост, а и ни мотивира да се стремим към все по-добри и по-добри резултати при всеки нов модел.”

През тази година в онлайн изследването за мнението им за техния автомобил от J.D. Power са били запитани общо 15 453 човека. За да вземат участие, клиентите трябва да разполагат с минимум две години опит в експлоатацията на съответния модел. Изследването включва въпроси за качеството/издръжливостта, външния вид и експлоатационните разходи. Крайният резултат се изготвя под формата на ранглиста, в която марката или моделът с най-малък брой грешки или дефекти се излъчва за победител.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин