Водач на Серия 3 вози приятелката си на покрива


25
юни
2019

В град Шверин, Германия полицията спряла за проверка водач на BMW, който возил приятелката си на монтираната на покрива на автомобила предна дясна седалка. И това не било всичко: на мястото до водача в туристическо къмпинг-столче се возело дете.

Куриозен случай в германската провинция Мекленбург-Предна Померания: в района на гарата в Шверин полицията спрели за проверка 19-годишен водач на BMW Серия 3 Touring с монтирана на покрива седалка. Върху нея седяла 23-годишна жена, вероятно приятелката на шофьора. На мястото до водача седяло 11-годишно дете, което се возило на туристически-къмпинг стол. На полицаите им направило впечатление, че колата се движи бавно, но въпреки това имало опасност жената да падне от покрива. На всиччкото отгоре 19-годишният водач нямал шофьорска книжка, а тунингованото BMW нямало регистрация.

По думите на водача той мислел, че районът около гарата в Шверин не спада към обществените пътища и затова не подлежи на наказание. Жената пък смятала, че идеята да се вози на покрива, била забавна. Сега срещу водача без книжка и без регистрация и с куп други нарушения се води съдебно дело.

Още по темата

Card image cap
Предпремиера за новото Audi A8

29
юни
2017

Маскиран прототип на новия модел се появи при представянето на филма „Спайдър-мен: завръщане у дома“

Card image cap
PEUGEOT Traveller i-Lab е VIP шатъл за хиперсвързано пътуване

16
февр.
2016

Тази концепция е базирана на новия комбиспейс на марката - PEUGEOT Traveller.

Card image cap
Ето кои са любимите автомобилните цветове на Европа

27
мар.
2017

Бяло, черно, сиво и сребристо са предпочитаните цветове от автомобилистите на Стария континент. Специалните ефекти по боята стават все по-търсени, става ясно от доклад на BASF

Card image cap

В последния брой:

Архив >