Влекачът Mercedes-Benz Arocs ще вози българско зърно

0812
2020

Mercedes-Benz Arocs предлага решения за множество транспортни изисквания и приложения. Доказателство за това са доставените от генералния дистрибутор на марката за България Силвър Стар пет товарни автомобила в теглови вариант от 21 тона и с 15,6-литрови двигатели. Най-високият клас модификация е предназначена за превоз на зърнени култури в страната.

Товарните автомобили са с мощност 630 конски сили и 3000 Нм въртящ момент. Оборудвани са с допълнителна стабилизираща система на задвижване на двигателния мост. За висок комфорт на шофиране и работа спомагат интерактивният мултимедиен кокпит с мултифункционален волан и автоматичното превключване на предавките PowerShift 3, което спомага за ефективно силово предаване и по-лесно управление. С вградената в автомобилите FleetBoard система се оптимизират употребата на автомобила и разходите за експлоатация, подобрява се заетостта на машините и дори може да се предвиди следваща смяна на накладки или масло.

Mercedes-Benz Arocs е истински офроудър и съчетава най-доброто от двата свята. Моделът притежава всички необходими качества, за да бъде идеалният партньор в транспорта: мощни двигатели, различни конфигурации на задвижването и стабилно шаси, предопределящи приложението му както за превоз на тежки товари по специфични маршрути, така и за транспорт на инертни материали. С новото поколение технологични разработки като Predictive Powertrain Control (PPC) и иновативните MirrorCam и мултимедийния кокпит, Arocs задава стандарта за ефективност, цифровизация, безопасност и свързаност.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин