Виртуален шоурум на Renault


19
окт.
2017

Renault България представя за първи път новата си онлайн платформа за виртуален шоурум. Базата предлага детайлна презентация на Koleos и Zoe изцяло онлайн. От днес, клиентите на Renault България ще могат да получат подробна информация за желания автомобил и също така да го поръчат онлайн. Необходимостта от посещение на шоурума е заместена с иновативен и удобен уебсайт, който позволява онлайн резервация на автомобили от гамата на марка.

Представянето на Renault Koleos ще бъде направено от българския актьор Даниел Ангелов, познат на зрителите с участието си в сериала „Ние, нашите и вашите“. Към представянето на модела, онлайн посетителите на шоурума ще имат възможността да зададат своите въпроси в онлайн чат и да получат отговорите на живо. Представянето на Renault Zoe ще бъде направено от търговец „Ключови клиенти“ на гама Z.E. Юли Ангелов.

Клиентите, които запазят Renault Koleos онлайн, ще получат ваучер за аксесоари на стойност 500 лева. За Renault Zoe, резервиралите ще получат карта за безплатно зареждане на станциите на Eldrive за пробег 10 000 км, калкулирани при среден разход 300 км с едно зареждане. През следващите няколко месеца, Renault ще продължи с представянето на цялата гама във виртуалния шоурум.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин