Вижте фейслифта на Jeep Cherokee


21
дек.
2017

Снимките, които ви показваме, са на фейслифта на Jeep Cherokee. SUV-ът от среден клас с офроуд възможности е на пазара от 2013 г. Външността му е доста противоречива – най-вече предницата с разделените на две светлини. С фейслифта от 2018 г. Cherokee ще има нова муцуна със състоящи се от една част фарове.

На снимките ще видите два различни дизайна на предницата – при червеното Cherokee става дума за топмодела Trailhawk, можете също така да го познаете по двете куки за теглене на предницата и по-високо монтираните фарове за мъгла. Конвенционалният модел е лакиран в сребристо-сиво. Освен това Trailhawk изглежда разполага с по-голям клиренс, което говори за по-добра офроуд-способност. Без разделените на две фарове новият Cherokee изглежда по-изчистен на външен вид и се доближава до дизайна на Compass и Grand Cherokee.

Промените по задницата са по-големи в сравнение с предшественика. Графиката на задните светлини е различна. В интериора промените също не са чак толкова големи, но са очаквани: по-висококачествени повърхности с по-благороден вид. Засега няма информация за инфортейнмънт системата. От Jeep потвърдиха, че ще има ново задвижване – вероятно става дума за 2,0-литров турбомотор, от представения Jeep Wrangler за 2018 г. Дебютът пред публика на  новия Cherokee ще бъде през януари 2018 г. на Detroit Auto Show. В Европа моделът ще се появи през втората половина на 2018 г.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин