Вижте седан версията на новия Mercedes A-клас!


26
юли
2018

Mercedes A-клас във версия седан ще се появи в Европа още през 2018 г. AUTO BILD ви дава информация за модела!

От Щутгарт не са избрали случайно това място: А-клас има коефициент на аеродинамично съпротивление от 0,22. Компактният седан ще се произвежда в Мексико и Ращат. На автомобилния салон в Пекин през април Mercedes показа A-клас седан в удължена версия за китайския пазар. Разликата между нея и европейския вариант ще бъде само в дължината на междуосието (2722 мм). Иначе предницата на модела е идентична с тази на хечбек версията на новия А-клас. Първият ред на седана е удобен, водачът се качва лесно, а за втория ред Mercedes обещават повече място за пасажерите благодарение на по-дългото с 6 см междуосие. Материалите са на високо ниво, което за съжаление не можем да твърдим за пространството за главите на втория ред – стига да сте по-ниски от 1,85 м. Китайският седан вариант на А-клас ще се появи на пазара в две нива на оборудване: „Sedan“ и „Sport Sedan“.

В Китай седанът ще бъде опционално оборудван със системата MBUX. Очаква се европейската версия да е със серийна MBUX. Докато заради многото диалекти в Китай гласовите команди са истинско предизвикателство, в Европа Mercedes няма да имат проблеми с тази функция в MBUX.

В Китай Mercedes ще предлага седан версията на A-клас първоначално с 1,33-литров 4-цилиндров двигател с две степени на мощността (136 и 163 к.с.). По-късно ще се появи и 2-литров 4-цилиндров мотор със 190 к.с. Засега от Mercedes не дават информация за моторизациите за европейския пазар.

 

 

Още по темата

Card image cap
100 000 км с Tiguan: надежден ли е бестселърът с бензинов мотор?

30
юни
2017

VW и продължителен тест - преди това беше гаранция за срамно представяне. По време на маратонския пробег от 100 000 км с Tiguan ние проверихме дали той е достатъчно надежден

Card image cap
С гръм, трясък и много коне: първият трейлър на „Бързи и яростни 8“

12
дек.
2016

Доменик Торето минава на страната на лошите в новата част от поредицата. Очаквайте я в кината следващата пролет

Card image cap
Първи снимки на новата „Сребърна стрела“

22
февр.
2016

Миналогодишният шампион Mercedes представи новия W07 за сезон 2016: хибридното задвижване и надеждността ще бъдат още по-добри.

Card image cap

В последния брой:

Архив >