Новини » Вижте новия луксозен кемпер на Ралф Шумахер

Вижте новия луксозен кемпер на Ралф Шумахер

0209
2022

На Caravan Salon в Дюселдорф бяха показани най-новите и най-интересни кемпери. Към тях е и тази Robeta със специален дизайн за бившия пилот ъв Формула 1 Ралф Шумахер

Нещо, което може би не знаете: бившият пилот от Формула 1 е запален фен на аутдоор активностите, включително и на къмпинга. Заедно със словенската фирма за кемпери Robeta той е разработил свой собствен кемпер!

Базата е разполагащ със 190 к.с. и дълъг 7,36 метра Mercedes Sprinter с 9-степенна автоматична трансмисия и двойни колела. Ралф е поръчал на Mercedes всичко, което фирмата предлага като техника и асистиращи системи. Sprinter-ът е повдигнат, оборудван със собствена  аудиосистема JL, както и притежава значително по-широка предница.

Отвътре човек има чувството, че се намира на яхта. За мебелите и висококачествения изглед а ла лодка е отговорна фирма-производител на яхти. В кухненската клетка е използван материала керок – материал, който изглежда като мрамор, но е значително по-лек. Той контрастира на топлото дърво, белия плат по стените и белия под.

Това повдигащо се легло е в ново изпълнение

Повдигащото се легло над средната част на автомобила пасва точно на покрива на Mercedes при смъкване и вдигане, като страничните му части се сгъват автоматично. Така на разположение на пътуващите е изненадващо голяма повърхност за спане (1,70 м x 2,10 м).

Печката е с индукционни котлони, миялна машина и хладилник за вино.  

Баня като в луксозен хотел

Банята е изпълнена изцяло в задницата на Mercedes. Макар, че мястото в един кемпер да е доста малко, банята е с доста прилични размери. На борда има душ с разделителна стена, черна, поставяща се мивка, керамична тоалетна чиния и голямо осветено огледало.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин