Вижте как гори McLaren за 4 милиона!


14
юни
2019

Вълнения на една бензиностанция в Англия: прототип на струващия 4 милиона лева McLaren Speedtail се запалил вследствие на дефект в електрическата система

1070 к.с., 403 км/ч максимална скорост, цена от близо 4 милиона лева: McLaren Speedtail е новият крал на суперспортните автомобили. От 2020 г. ще бъдат доставени първите автомобили на клиентите. В момента хипер-автомобилът е във фаза на тестове – изглежда те не преминават съвсем безпроблемно. на бензиностанция близо до Гилдфорд (Съри, Англия) е видян прототип на Speedtail, който изведнъж започнал да гори по време на зареждане. За щастие пожарната се намесила бързо и загасила пожара. Преди това служителят на McLaren сам започнал да гаси колата с пожарогасител.  Свидетел заснел видео от инцидента и го качил в you tube.

Причина за пожара бил дефект в електрическата система на McLaren. От McLaren потвърдиха за случая и обясниха, че служителите им са прекъснали подаването на гориво и след това са закарали колата в  McLaren за установяване на причината за възпламеняването.

Видеото можете да видите тук:

Още по темата

Card image cap
„Sharknose“ BMW M635 CSi постигна изключително висока цена

19
апр.
2017

Добрите "Sharknose" BMW купета навлизат в нови ценови категории. На търг във Великобритания едно M635 CSi бе продадено за повече от 100 000 британски лири!

Card image cap
Това Ferrari струва 360 000 лв.

29
сеп.
2017

Боята му се разпада, по него има ръжда и мъх. Въпреки това червеното (междувременно по-скоро зелено) Ferrari е всичко друго, но не и евтино.

Card image cap

В последния брой:

Архив >