Вижте как гори McLaren за 4 милиона!

1406
2019

Вълнения на една бензиностанция в Англия: прототип на струващия 4 милиона лева McLaren Speedtail се запалил вследствие на дефект в електрическата система

1070 к.с., 403 км/ч максимална скорост, цена от близо 4 милиона лева: McLaren Speedtail е новият крал на суперспортните автомобили. От 2020 г. ще бъдат доставени първите автомобили на клиентите. В момента хипер-автомобилът е във фаза на тестове – изглежда те не преминават съвсем безпроблемно. на бензиностанция близо до Гилдфорд (Съри, Англия) е видян прототип на Speedtail, който изведнъж започнал да гори по време на зареждане. За щастие пожарната се намесила бързо и загасила пожара. Преди това служителят на McLaren сам започнал да гаси колата с пожарогасител.  Свидетел заснел видео от инцидента и го качил в you tube.

Причина за пожара бил дефект в електрическата система на McLaren. От McLaren потвърдиха за случая и обясниха, че служителите им са прекъснали подаването на гориво и след това са закарали колата в  McLaren за установяване на причината за възпламеняването.

Видеото можете да видите тук:

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин