Виждали ли сте Audi Alhambra?

0401
2023

Audi присъства в почти всеки автомобилен клас. Хората от Инголщадт нямат единствено ван. Не е проблем – представяме ви Audi Alhambra!

Ако си мислите, че сте виждали всичко, трябва да разгледате Facebook-Marketplace. Там в момента се продава преработен Seat Alhambra. Не звучи особено впечатляващо? Е, тогава погледнете тези снимки – тази Alhambra е мутирала в Audi!

Като база тази преработка е послужил Seat Alhambra от първото поколение. Ванът с обозначение 7M е идентичен с VW Sharan и Ford Galaxy, като през лятото на 2000 г. получава широкообхватен фейслифт, благодарение на който изглежда значително по-модерен.

Изглежда тази преработка не е била достатъчна за нидерландския притежател на тази Alhambra – той изглежда е искал премиум ван и се е заел с тунинговането му.

Решетка Singleframe и фарове на Audi

Така семплата Alhambra е подложена на обстойна модификация. Предницата е доминирана от радиаторна решетка на Audi Singleframe, нова и предната броня с фаровете за мъгла. Фаровете също са на Audi или по-точно от Q5 (8R). Освен това предните калници са по-издадени. За типичен външен вид а ла Audi S-модели се грижат хромираните капаци на страничните огледала.

Задницата е още по-впечатляваща. Задните светлини на Alhambra са заменени от LED-светлини на Q5 и са интегрирани в задния капак. Рефлекторите са преместени в бронята, а моделът гордо показва двойния си ауспух. Има също така спойлер на покрива, емблема на  Audi и лого RS.

Макар и да звучи комично – от снимките личи, че преработката е доста добре направена. Не е известно, какъв двигател работи под капака и какъв е пробегът на вана.

12.000 лв. е цената на този Audi Alhambra

Продавачът информира, че цялата спирачна уредба (апарати, дискове и накладки) е на Porsche. Ако сте заинтересовани: Audi Alhambra се предлага за 12.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин