Веднъж на 100 гoдини: лунното затъмнение с Mitsubishi Eclipse Cross в ресторант The View

1907
2018

Атрактивна вечеря под звездите с възможност, която се случва веднъж на 100 години ще ви очаква на 27 юли в 22:00 ч. в ресторант The View /бул. Витоша 89Б, 24 етаж на бизнес сграда ОББ Милениум център/. А за да получите шанса да спечелите специалната вечеря, както и уикенд тест драйв с Mitsubishi Eclipse Cross напълно безплатно, не пропускайте да се включите в играта на Facebook страницата на Mitsubishi Motors в България с хаштаг #EclipseView.

Голямата атракция на нощното небе за 2018 г. е пълното лунно затъмнение, наричано от астрономите „Лунното затъмнение на века“, вечерта на 27 срещу 28 юли. Явлението се наблюдава, когато Слънцето, Земята и Луната се подредят в права линия, като Земята хвърля своята сянка върху естествения си спътник. Тази година Луната ще попадне във вътрешната, по-тясна сянка, наречена „умбра“, което ще я обагри в ярко червен цвят или „кървава Луна“. Освен със зрелищния си цвят, затъмнението ще се отличава и със своята продължителност. По астрономически данни, стартът на частичното затъмнение ще бъде в 21:24 ч., достигайки своята кулминация в 23:21 ч., за да приключи в 00:13 ч. Точно по същото време на нощния небосклон за всички любопитни погледи видими ще бъдат и планетите Марс и Сатурн.

Със старта на затъмнението ресторант The View посреща всички любители на нощното небе с гастрономически чудеса и интригуващи коктейли. А в своя кът на източната тераса на ресторанта ще откриете звездоброеца на Mitsubishi Motors със своя телескоп и цял арсенал от интересни истории. Комплименти от японския бранд ще получат гостите, избрали да прекарат специалната вечер именно в The View.

Точно като затъмнението, и Eclipse Cross от Mitsubishi Motors променя представите ви за конвенционалните SUV автомобили. Динамичен и пъргав, той се отличава със своя дизайн, системи за активна и пасивна безопасност и високо ниво на свързаност. С 4WD задвижване, този SUV e подходящ както за приключенците откриватели, така и за семейните пътешественици.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин