Веднъж на 100 гoдини: лунното затъмнение с Mitsubishi Eclipse Cross в ресторант The View


19
юли
2018

Атрактивна вечеря под звездите с възможност, която се случва веднъж на 100 години ще ви очаква на 27 юли в 22:00 ч. в ресторант The View /бул. Витоша 89Б, 24 етаж на бизнес сграда ОББ Милениум център/. А за да получите шанса да спечелите специалната вечеря, както и уикенд тест драйв с Mitsubishi Eclipse Cross напълно безплатно, не пропускайте да се включите в играта на Facebook страницата на Mitsubishi Motors в България с хаштаг #EclipseView.

Голямата атракция на нощното небе за 2018 г. е пълното лунно затъмнение, наричано от астрономите „Лунното затъмнение на века“, вечерта на 27 срещу 28 юли. Явлението се наблюдава, когато Слънцето, Земята и Луната се подредят в права линия, като Земята хвърля своята сянка върху естествения си спътник. Тази година Луната ще попадне във вътрешната, по-тясна сянка, наречена „умбра“, което ще я обагри в ярко червен цвят или „кървава Луна“. Освен със зрелищния си цвят, затъмнението ще се отличава и със своята продължителност. По астрономически данни, стартът на частичното затъмнение ще бъде в 21:24 ч., достигайки своята кулминация в 23:21 ч., за да приключи в 00:13 ч. Точно по същото време на нощния небосклон за всички любопитни погледи видими ще бъдат и планетите Марс и Сатурн.

Със старта на затъмнението ресторант The View посреща всички любители на нощното небе с гастрономически чудеса и интригуващи коктейли. А в своя кът на източната тераса на ресторанта ще откриете звездоброеца на Mitsubishi Motors със своя телескоп и цял арсенал от интересни истории. Комплименти от японския бранд ще получат гостите, избрали да прекарат специалната вечер именно в The View.

Точно като затъмнението, и Eclipse Cross от Mitsubishi Motors променя представите ви за конвенционалните SUV автомобили. Динамичен и пъргав, той се отличава със своя дизайн, системи за активна и пасивна безопасност и високо ниво на свързаност. С 4WD задвижване, този SUV e подходящ както за приключенците откриватели, така и за семейните пътешественици.

Още по темата

Card image cap
„Луда надпревара“ ще разтърси Криводол

16
юни
2017

Вторият кръг от битката за автогладиатори ще бъде проведен на известната писта, позната добре със състезанията по рали-крос

Card image cap
Audi quattro #SuperQ: новата спортна дисциплина

22
ян.
2016

Дуел върху лед и сняг с 580 к.с. и „наточеното” Audi S1 се проведе в Кицбюел

Card image cap
Надал отново разчита на Kia

16
ян.
2017

Корейската компания за 16-та поредна година е генерален спонсор на Аustralian Open

Card image cap
Световните продажби на хибридни Toyota надминаха 10 милиона

14
февр.
2017

Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави по целия свят

Card image cap

В последния брой:

Архив >