Вандали причиниха щети за 1,4 милиона лева!


12
ян.
2019

Четирима младежи са проникнали и повредили над 20 автомобила в американска автокъща. Впоследствие са арестувани, а причинените от тях щети се изчисляват на 1,4 милиона лева!

Както Autoscooter, само че с истински автомобили: на 6-ти януари  2019 г. четирима младежи са проникнали в автокъща в Хюстън. Тексас (САЩ), отключили са няколко автомобила и с тях са се блъскали в други изложени за продан коли. Спряла ги е наближаващата полиция. Повредени са над 20 автомобила, сред тях Corvette Z06, Ford Mustang и Porsche Boxster 987. Щетите се изчисляват на над 1,4 милиона лева.

По информацията на разследващите четиримата непълнолетни са проникнали след края на работния ден в автокъща CarMa. А след това са се блъскали произволни с автомобилите в други коли. Не са имали късмет: камерите за наблюдение са ги записали и полицията ги е открила бързо. Четиримата вандали са арестувани и обвинени. В момента се намират в затвора за непълнолетни в Харис Каунти.

Още по темата

Card image cap
Ярки звезди в Ню Йорк

23
мар.
2016

Nissan GT-R Facelift, Subaru Impreza, Ford Mustang Shelby GT-H, фейслифт наToyota GT86, Audi R8 Spyder – това са акцентите на NYIAS 2016!

Card image cap
Mazda CX-8: впечатляващ SUV

25
юли
2017

Нов модел в SUV-гамата на Mazda: CX-8

Card image cap
Дънковата „костенурка“ се завръща!

4
февр.
2016

VW планира голяма офанзива с Beetle – първият специален модел е с визия Stonewashed

Card image cap

В последния брой:

Архив >