Българският екип на VOSS с поръчки на три от най-големите европейски автомобилни производителя


15
май
2019

Германският лидер в автомобилната и машиностроителната промишленост VOSS Automotive инсталира първите машини за производство на автомобилни части в новия си завод, намиращ се в Баховица Индустриален Парк, обл. Ловеч. Българският екип от специалисти, преминали професионално 3-месечно обучение в Полша, проведе първото си производство в началото на месец април.

Масовото производство на компоненти за автомобилната индустрия ще започне през този месец, както беше обявила компанията по-рано тази година. Първите поръчки са вече получени от три от най-големите производителя в сферата на автомобилостроенето. Продукцията ще бъде изпълнена от два български екипа, преминали професионалното обучение на VOSS Automotive. Германската група планира да открие 1000 нови работни места за хората в Ловешка и Плевенска област, като същевременно ще осигури интензивно обучение и възможности за дългосрочен растеж и развитие на своите служители.

Още по темата

Card image cap
Yazaki отвори трети завод за кабелни системи у нас

7
дек.
2017

Инвестицията в Димитровград е на стойност 50 млн. евро, а основната част от продукцията ще бъде предназначена за Daimler, съобщава „Капитал“

Card image cap

В последния брой:

Архив >