Българските „хондаджии“ предизвикват собствениците на германски автомобили


24
ян.
2019

Третото издание на национален събор Honda Brothers започва на 7 юни, петък, на писта „Дракон“ в Калояново. Тайм атак, майсторско шофиране, кар-аудио „надсвирване“ и игри с публиката са само малка част от станалия вече традиционен форум на любимата японска марка.

„В петъчния ден пистата ще е затворена само за членове на клуба и всеки, превел членския си внос за 2019-2020 г., ще може да кара напълно безплатно. При желание всеки може да си заплати само времеизмерването“, сподели Никола Диловски, председател на сдружението с нестопанска цел.

За първи път членовете на обективния клуб на Honda, Бултрако АД като официален представител на марката в България, подкрепя още от основаването му, отправят предизвикателство към любителите на германското автомобилостроене (марките са без значение, важно е моделите да са произведени в Германия) да премерят сили с японските самураи. Това ще се случи в последния ден от събора, 9 юни, когато ще се играе мачът Honda – Германия, а битката е в две дисциплини – тайм атак и майсторско шофиране. Очакваме спортменска игра и много забавления. А момчетата и момичетата от братството неведнъж са доказали, че са хора с благородни сърца и високо чувство за отговорност, които периодчно се впускат в благотворителни мисии и помагат на хора, изпаднали в беда.

Още по темата

Card image cap
Открито удоволствие: Lamborghini Huracan Performante

16
юни
2017

Лятото дойде и едно от предимствата му е, че можем да караме кабриолети. Представяме ви най-интересните модели, които предстои да се появят на пазара до 2021 г.

Card image cap
Първи снимки на BMW X2

10
авг.
2017

Моделът е представена с шарена маскировка, каквато не сме виждали до момента

Card image cap
Audi Sport Performance Parts за Audi TT

25
сеп.
2017

Всички нови модели на Audi до 2022 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >