Българските „хондаджии“ предизвикват собствениците на германски автомобили


24
ян.
2019

Третото издание на национален събор Honda Brothers започва на 7 юни, петък, на писта „Дракон“ в Калояново. Тайм атак, майсторско шофиране, кар-аудио „надсвирване“ и игри с публиката са само малка част от станалия вече традиционен форум на любимата японска марка.

„В петъчния ден пистата ще е затворена само за членове на клуба и всеки, превел членския си внос за 2019-2020 г., ще може да кара напълно безплатно. При желание всеки може да си заплати само времеизмерването“, сподели Никола Диловски, председател на сдружението с нестопанска цел.

За първи път членовете на обективния клуб на Honda, Бултрако АД като официален представител на марката в България, подкрепя още от основаването му, отправят предизвикателство към любителите на германското автомобилостроене (марките са без значение, важно е моделите да са произведени в Германия) да премерят сили с японските самураи. Това ще се случи в последния ден от събора, 9 юни, когато ще се играе мачът Honda – Германия, а битката е в две дисциплини – тайм атак и майсторско шофиране. Очакваме спортменска игра и много забавления. А момчетата и момичетата от братството неведнъж са доказали, че са хора с благородни сърца и високо чувство за отговорност, които периодчно се впускат в благотворителни мисии и помагат на хора, изпаднали в беда.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >