Българските механици на Audi – трети най-добри в света!


28
сеп.
2021

Първокласните познания в областта на технологиите, внедрени в актуалните модели на марката, отговарят на първокласното обслужване. На международния финал на Audi Twin Cup 2021 през септември, сервизни техници и експерти на Audi от цял ​​свят демонстрираха своите умения. Отборът на България спечели трето място в оспорваната конкуренцията. Хорст Ханшур, вице президент на отдел „Развитие на търговията на дребно и клиентско обслужване, връчи купите он-лайн.

В състава на българския отбор участваха 6 сервизни специалисти, разделени в две групи. Групата от представителите на сервиза на „Ауто Хит 2000“ Стара Загора, Кремена Динева, Иван Писаров и Андреан Кичуков и групата от сервиза на „Порше София Запад“, Венцислав Марчовски, Александър Борисов и Марин Евлогиев формираха екипа на отбора Audi Squat Bulgaria.

Двадесет отбора от представителства на Audi в цял свят, от Канада до Австралия, през Индия и Япония, взеха участие в състезанието. Тази година, за първи път, реномираният конкурс се проведе виртуално, което допринесе за усложняването на задачите и очакванията за доказани умения на участниците. Екипите трябваше да демонстрират консултативни умения и технически опит в различни практически и теоретични тестове в рамките на два дни, както и да предоставят дистанционно решение на задачи седмици преди старта на състезанието.

Отборите демонстрираха знанията си за модели, които олицетворяват устойчивото бъдеще на марката, електрическото задвижване в моделната линия e-tron, както и практическа задача, свързана с един от бестселърите, Audi A4. Задачите бяха фокусирани върху познаването на продукта, процесите, технологиите, сервизното обслужване, историята на марката, както и решаването на предварително „скрити“ в автомобила технически проблеми.

През 2021 г. беше проведен петнадесетият кръг на Audi Twin Cup. Победители бяха отборът на Швейцария, следвани от Южна Корея, сервизните експерти от България бяха отличени  с трето място. Българският отбор се бори заедно и спечели със съвместни усилия не само купата, но и шанса да квалифицира себе си в актуални практически и теоретични умения по актуални за марката теми.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин