Българска компания купува 28 електрически бусa Volkswagen e-Crafter

1612
2021

Модерни системи за асистенция, комфорт и инфотейнмънт

Както бе споменато, e-Crafter използва технологичната основа на второто поколение на лекотоварния модел, който дебютира на пазара през 2017 година. Впечатляващият със своите технологии и привлекателна външност Crafter е един от най-успешните модели на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

В България e-Crafter излиза на пазара на изключително конкурентни цени и е оборудван с множество модерни системи за асистенция, комфорт и инфотейнмънт. Част от стандартното оборудване на модела са системата за асистенция при паркиране ParkPilot с включена функция за странична защита (разположените по периферията на каросерията 16 ултразвукови сензора намаляват риска от повреди на e-Crafter или на други превозни средства при маневриране в тесни пространства), фронталната многофункционална видеокамера и камерата за маневри на заден ход. Като цяло Crafter бе и първият лекотоварен автомобил в своя клас, оборудван стандартно със система за автоматично спиране с цел предотвратяване на последващи удари при катастрофа (може да спомогне за предотвратяването на вторични инциденти). Неотменима част от оборудването е и асистиращата функция при страничен вятър. Стандартното оборудване на e-Crafter включва също функции като LED фарове (за къси, дълги и дневни светлини), автоматична климатична инсталация (Climatronic), отопление на седалките, отоплителна система с термопомпа и отопление на предното стъкло, комфортни седалки и навигационна система „Discover Media”, включваща „App Connect“ (интеграция на смартфон приложения), гласов контрол и интерфейс за свързване на мобилен телефон.

Офанзива от MOON за налагането на нашите продукти към индивидуалните и бизнес клиентите

Осигуряването на удобна възможност за зареждане е неотменима част от стратегията на Volkswagen за развитие на електрическата мобилност и марката полага специални усилия, за да гарантира спокойствие и максимален комфорт за всеки клиент на новите модели на марката

Брандът Moon оперира в България от края на 2020г, като първоначално предлага решения само за дома – wallbox станции, с мощност от 7,4 KW до 22KW

Домашните зарядни станции се отличават с елегантен дизайн, компактни размери и лесно обслужване на функциите.  Домашните зарядни станции от марката MOON се отличават с елегантен дизайн, компактни размери и лесно обслужване на функциите.

В България брандът вече започва да предлага и доставя решения за корпоративни клиенти, различни видове бизнеси, общини и др. Станциите за бизнеса са подходящи за всякакъв вид обществени и индустриални обекти  и се предлагат в комбинация с различни видове оборудване и модерен корпус, устойчив на атмосферни влияния. Капацитетът на тези станции е от 75 кВт до 300 кВт.

Цялата услуга от доставката на уреда през подготовката на инсталацията до крайния монтаж и поддръжката се извършва изцяло от професионалистите на Moon без да се налага клиентът да контактува с други институции и изпълнители.

След провеждане на лична консултация, специалистите на MOON извършват подробна оценка на условията на място, включваща следните стъпки:

  • Teхническа консултация на място /оглед на трасето/
  • Планиране изпълнението на инсталацията
  • Предварителна оценка на разходите и изготвяне на индивидуална оферта
  • Внасяне на необходимите документи в електроразпределителното дружество
  • Монтаж на инсталацията
  • Въвеждане в експлоатация и обучение на клиента

Пълна техническа поддръжка и обслужване

Още по темата

ƒ