България бе домакин на международната среща на феновете на SUZUKI V-STROM


3
юли
2018

Над 150 мотоциклета се събраха в Пампорово
От 22 до 24 юни 2018 г., в родния планински курорт Пампорово се проведе традиционната международна среща на почитателите на легендарния турър байк SUZUKI V-STROM.
Срещата е единадесета поредна, но за първи път се провежда в България благодарение на организацията на група приятели, обединени от любовта към емблематичния пътешественик на SUZUKI.
В нея взеха участие близо 200 моториста от България, Хърватска, Словения, Сърбия, Черна Гора, Македония, Гърция, Турция, Словакия и Румъния.
Въпреки лошото време, участниците в срещата пътешестваха като организирана група из околността и се насладиха на красивата природа на Родопите, опитаха традиционна българска кухня и да се забавляваха.
Част от програмата им беше и възможността за тест райд на най-новото поколение на модела – V-STROM 1000XT, предоставена от родния вносител на SUZUKI.
През 2019 г. домакин на срещата ще бъде Хърватска.

Още по темата

Card image cap
Футуристичен мотоциклет партнира на Скарлет Йохансон в Ghost in the shell

17
мар.
2017

Футуристичен мотоциклет на Honda, разработен на базата на NM4, е сред главните герои в суперпродукцията Ghost in the shell. Лентата излиза по кината от 31 март

Card image cap
Бунтовникът Harley-Davidson

16
февр.
2018

Как се облича един непокорен дух?

Card image cap
6-те златни правила за карането на мотоциклет, разкрити от Ангел Караньотов

2
мар.
2017

Мотоциклетистите са сред най-уязвимите участници в движението – ето защо те трябва да мислят за своята сигурност дори повече от останалите. Ангел Караньотов дава ценни съвети за карането на две колела

Card image cap

В последния брой:

Архив >