Въодушевление » Бъдещи класики: Suzuki Jimny (GJ)

Бъдещи класики: Suzuki Jimny (GJ)

1805
2022

Звездите на утрешния ден: кой автомобил ще бъде желан олдтаймер след 20 години? Ще ви представим 15 отчасти спортни модела, които със сигурност ще бъдат сред бъдещите класики!

Кой автомобил от последното десетилетие ще бъде класика след 20 години? Вероятно такъв няма да бъде модел от голяма серия с малък двигател.  

Представените от нас автомобили за коли-мечти, но повечето са постижими – с изключение на обектите на спекулации като Mercedes SLS AMG, който съществува в хомеопатични бройки (около 5000 бройки) , така че нерядко употребяваните модели струват повече от новите версии от наше време.

15-те най-важни автомобилни класики

Бъдещите класики като BMW i3, новата „костенурка” VW Beetle Cabrio или симпатичното и пригодено за офроуд Suzuki Jimny са толкова изгодни, че сега доста хора биха могли да се възползват и да си осигурят добре запазен екземпляр и да го паркират за по-късен етап в някой сух гараж. i3 обаче трябва редовно да бъде зареждан!

Така, че чакайте дълго! При тези 15 автомобила от изминалите 15 години сме абсолютно сигурни: те ще станат класики!

Suzuki Jimny (GJ)

Това е автомобил за офроуд: от години пазарът на автомобили е заливан от голям брой SUV-ове, но потенциал да се превърнат в класика, притежават малцина от тях. Новият  Suzuki Jimny (който както и преди продължава да се справя успешно извън асфалтираните пътища!) е изключение от тях: дизайнът му се отличава от масата. Той цитира доказани класики, без просто да ги копира или да залита в посока ретро.

Още по темата

ƒ