Бъдещи класики: Citroën C4 Cactus

1105
2022

Звездите на утрешния ден: кой автомобил ще бъде желан олдтаймер след 20 години? Ще ви представим 15 отчасти спортни модела, които със сигурност ще бъдат сред бъдещите класики!

Кой автомобил от последното десетилетие ще бъде класика след 20 години? Вероятно такъв няма да бъде модел от голяма серия с малък двигател.  

Представените от нас автомобили за коли-мечти, но повечето са постижими – с изключение на обектите на спекулации като Mercedes SLS AMG, който съществува в хомеопатични бройки (около 5000 бройки) , така че нерядко употребяваните модели струват повече от новите версии от наше време.

15-те най-важни автомобилни класики

Бъдещите класики като BMW i3, новата „костенурка” VW Beetle Cabrio или симпатичното и пригодено за офроуд Suzuki Jimny са толкова изгодни, че сега доста хора биха могли да се възползват и да си осигурят добре запазен екземпляр и да го паркират за по-късен етап в някой сух гараж. i3 обаче трябва редовно да бъде зареждан!

Така, че чакайте дълго! При тези 15 автомобила от изминалите 15 години сме абсолютно сигурни: те ще станат класики!

Citroën C4 Cactus

Особеността на Citroën C4 Cactus се вижда още от пръв поглед. Така наречените Airbumps – или пълни с въздух възглавнички отпред, отстрани и отзад на автомобила имат за цел да го предпазват при леки удари. Именно такива необикновени детайли превръщат един автомобил в класика. C4 Cactus определено ще предизвиква интерес след време на срещите на притежателите на олдтаймери.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин