Въодушевление » Бъдещи класики: Artega GT 

Бъдещи класики: Artega GT 

2705
2022

Звездите на утрешния ден: кой автомобил ще бъде желан олдтаймер след 20 години? Ще ви представим 15 отчасти спортни модела, които със сигурност ще бъдат сред бъдещите класики!

Кой автомобил от последното десетилетие ще бъде класика след 20 години? Вероятно такъв няма да бъде модел от голяма серия с малък двигател.  

Представените от нас автомобили за коли-мечти, но повечето са постижими – с изключение на обектите на спекулации като Mercedes SLS AMG, който съществува в хомеопатични бройки (около 5000 бройки) , така че нерядко употребяваните модели струват повече от новите версии от наше време.

15-те най-важни автомобилни класики

Бъдещите класики като BMW i3, новата „костенурка” VW Beetle Cabrio или симпатичното и пригодено за офроуд Suzuki Jimny са толкова изгодни, че сега доста хора биха могли да се възползват и да си осигурят добре запазен екземпляр и да го паркират за по-късен етап в някой сух гараж. i3 обаче трябва редовно да бъде зареждан!

Така, че чакайте дълго! При тези 15 автомобила от изминалите 15 години сме абсолютно сигурни: те ще станат класики!

Artega GT 

Porsche-то за провинцията: някогашните провали днес са търсени олдтаймери! С Artega GT фирмата за доставка на части за автомобили Paragon иска да се намеси на пазара за спортни коли през 2009 г. След 153 произведени автомобила проектът завършва с фалит. Преследвачът на Porsche-та от провинцията си остава рядко срещан автомобил, който предлага голямо удоволствие от шофирането. Гаранция за бляскава кариера на класика.

Още по темата

ƒ