Нашите съвети » Бъдещи автомобилни класики: Opel

Бъдещи автомобилни класики: Opel

2801
2022

По улиците се движат много йънгтаймери, но малко от тези модели имат потенциала да се превърнат в класики. Кой са те? Предлагаме ви избор на автомобили от последните 20 години, които смятаме, че ще бъдат бъдещи класики!

Много автомобили от 90-те години и ранните 2000-те години са част от уличното движение. В Германия например колите на възраст между 15 и 29 години например са около 9 милиона. Те са в две категории: употребявани автомобили, които все още се движат и са сравнително изгодни, както и йънгтаймери, разпознати от колекционери като специални модели и карани най-често само през свободното време. Единствено представителите на последната категории имат шанс да не бъдат амортизирани в ежедневието и да узреят като класики.

При покупката на йънгтаймер основна роля играят най-вече емоциите. Касае за критерии като външност, имидж, мощност, Рано или късно обаче важни се оказват и надеждността и пригодеността за всекидневието. Избрахме за вас списък с йънгтаймери, които са препоръчителни като бъдещи класики:

Opel Astra GTC (2006 до 2010 г.): Тъй като по-прегледен е само кокпитът на изтребител – стига други марки да не стигнат до тази идея.

Opel Zafira A OPC (2001 до 2005 г.): Тъй като е единственият спортен автомобил в „костюм на детска количка”. Zafira A OPC може да ви покаже задните си светлини при темпо 220 км/ч.

Opel Omega Caravan (1986 до 1993 г.): Тъй като Omega A за Opel представлява аеродинамична сензация и голямото комби е ненадминат майстор-товарач.

Opel Speedster (2000 до 2005 г.): Тъй като вярваме, че един Lotus няма да се разсърди, ако носи на каросерията си емблемата на Opel. Също така добавяме и безкомпромисната спортна компетентност на Opel.

Още по темата