/ Бъдещи автомобилни класики: Nissan

Бъдещи автомобилни класики: Nissan

По улиците се движат много йънгтаймери, но малко от тези модели имат потенциала да се превърнат в класики. Кой са те? Предлагаме ви избор на автомобили от последните 20 години, които смятаме, че ще бъдат бъдещи класики!

Много автомобили от 90-те години и ранните 2000-те години са част от уличното движение. В Германия например колите на възраст между 15 и 29 години например са около 9 милиона. Те са в две категории: употребявани автомобили, които все още се движат и са сравнително изгодни, както и йънгтаймери, разпознати от колекционери като специални модели и карани най-често само през свободното време. Единствено представителите на последната категории имат шанс да не бъдат амортизирани в ежедневието и да узреят като класики.

При покупката на йънгтаймер основна роля играят най-вече емоциите. Касае за критерии като външност, имидж, мощност, Рано или късно обаче важни се оказват и надеждността и пригодеността за всекидневието. Избрахме за вас списък с йънгтаймери, които са препоръчителни като бъдещи класики:

Nissan Cube (2008 до 2011 г.): Тъй като японците постоянно ни показват, как се правят готини градски автомобили. Като например това „зарче” на колела.

Nissan Micra C+C (2005 до 2009 г.): Тъй като малкият кабриолет със сгъваем твърд покрив бе един от пионерите на тема „на открито през лятото, на закрито през зимата“. При това с покрив комбинация от ламарина и стъкло!

Nissan 350Z (2002 до 2009 г.): Тъй като е изгоден, ориентиран към удоволствието и въпреки това солиден и надежден спортен автомобил. И тъй като задното задвижване действително доставя удоволствие.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин