Бусът на мечтите

Mercedes-Benz V250 е получил външен тунинг пакет от Brabus – но това, което го прави истински „апетитен“, са интериорните промени

2312
2016

Много хора се ориентират правилно, когато търсят лукс не само в разни лимузини. Основното признание на бусовете може да е „товараческият талант“ – но с правилните мерки и „кашонообразните“ автомобили могат да глезят пътниците си като крале. Идеален пример за това е „пипнатият“ в центъра Overdrive Mercedes-Benz V250. Неговите пасажери се радват на обшити във висококачествена кожа седалки – на които бизнес партньори биха могли да водят преговори. Луксът обаче не е само за пътниците, но и за шофьора – обшито в кожа е и арматурното табло, а приятната материя „намираме“ и по почти всички (иначе „необлечени) пластмасови елементи отвътре, както и по тавана. Мултимедийната система с 15,6-инчов LED-монитор става както забавление, така и за важна презентация на финансовите резултати.

Бусът от Щутгарт е модифициран и отвън – при това с пакета на Brabus. Промените по екстериора включват добавките за предна и за задната броня (с дифузьор), както и алуминиеви джанти. За финал е монтирана дори спортна изпускателна система. Това го няма в маршрутките, нали?

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин