Бултрако откри първия си хотел за мотоциклети

1910
2021

Бултрако Моторс АД, оторизиран дилър на Honda, за първи път предлага нова услуга – хотел за мотоциклети. Засега тя е актуална само за София, но пък са добре дошли всички машини, независимо от марката. Всеки месец отлично обучените специалисти от компанията ще зареждат акумулаторите на железните гости на новия мото хотел. Клиентите ще имат възможност винаги, когато пожелаят, да наглеждат машините си в рамките на работното време на мотоциклетния център на Honda на бул. „Челопешко шосе“ 40 в столицата (https://g.page/astreco-center?share).

Необходима е обаче предварителна уговорка с търговеца. Обслужването на мотоциклетите ще се извършва в последния месец от престоя му, като собственикът ще бъде предварително уведомен.

Накрая, когато престоят свърши, той ще получи обратно машината си напълно подготвена, обслужена и измита. Достатъчно е само да заяви дата пет дни предварително и да подпише съответните формуляри.

60 лв. за месец излиза зимуването на мотоциклет в хотела на Бултрако Моторс, а при предплата за 6 месеца е предвидено и намаление и цялата сума ще е 300 лв. Резервации могат да бъдат направени и на телефон тел.: +359 2 4392 272.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин