Бултрако вече предлага косачки роботи


27
май
2021

Прекрасно лятно утро, отпивате глътка ароматно кафе, докато наглеждате косачката си робот, която се грижи за прекрасната морава пред вашия дом… После я изключвате от телефона си от специално приложение и сядате зад волана на вашия хибриден CR-V и потегляте към офиса си. Вечерта се наслаждавате на перфектно оформените си храсти и блажено отпивате от любимото си питие, предвкусвайки прекрасния дълъг уикенд. Имате намерение да отскочите до морето и ще се разходите до таен залив с помощта на RIB лодка с извънбордови двигател. Дори дивата пустош не ви плаши – разполагате и със собствен генератор. Така животът ви минава изцяло под знака на Honda.

Освен на автомобилите и мотоциклетите Honda, Бултрако Моторс стана оторизиран дилър и на продуктите от подразделението Power Products на японската марка, представлявано от компанията „Премиум Мотор“

ООД в България. Знаете ли, че Honda е най-големият производител на двигатели в света? Познатата емблема носят изключителни продукти, чиято цел е да подобряват живота на хората във всекидневието им. Акумулаторни машини, водни помпи, генератори, духалки (за почистване на листа), извънбордови двигатели, косачки, мотокултиватори, снегорини, косачки, храсторези … ако включим в това число и бизнес-самолета Honda Jet, ще видим, че марката владее пространството по въздух, суша и вода.

Honda Industrial – The EU22i Generator

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин